Meny
Din Kundvagn

Toppring Lampskärmar

Lampskärm toppring passar golvlampa med böjbar arm, kan också användas till  line 3 ceilinglight och round 3 ceilinglight. Vackra lampskärmar med toppring, i sammet, linne och mönstrade tyger.

Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring W Lin Svart passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lamp..
329kr Exkl. moms: 263kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring W Lin Offwhite passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika l..
329kr Exkl. moms: 263kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring W Lin Natur passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lamp..
329kr Exkl. moms: 263kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring W Classico vit passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika l..
329kr Exkl. moms: 263kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Skön passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lampskärmar..
329kr Exkl. moms: 263kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Silke Svart passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lamp..
252kr Exkl. moms: 202kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Silke Ljusgrå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika la..
252kr Exkl. moms: 202kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Silke Benvit passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lam..
252kr Exkl. moms: 202kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Ros Beige passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lampsk..
285kr Exkl. moms: 228kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Ros passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lampskärmar ..
285kr Exkl. moms: 228kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Lintext passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lampskär..
285kr Exkl. moms: 228kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring Lin Svart passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lampsk..
252kr Exkl. moms: 202kr
Visar 1 till 12 av 78 ( 7 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.