Meny
Din Kundvagn

Toppring Lampskärmar

Lampskärm toppring passar golvlampa med böjbar arm, kan också användas till  line 3 ceilinglight och round 3 ceilinglight. Vackra lampskärmar med toppring, i sammet, linne och mönstrade tyger.

Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Sammet Röd passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika la..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Sammet Blå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika la..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Plissé Vit passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika la..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Plissé Natur passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika ..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Plissé Grå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika la..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Marrakech Grå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika..
439kr Exkl. moms: 351kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Flora Svart passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika l..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Blomster passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lamp..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Birdsong Vit passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika ..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Birdsong Mörkgrå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre ol..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Birdsong Beige passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olik..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Ängsblom Vinröd passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre oli..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Ängsblom Mörkblå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre ol..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Ängsblom Ljusblå passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre ol..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Cia Lampskärm toppring Ängsblom Grön passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika..
327kr Exkl. moms: 261kr
Tillverkare: PR Home
Lampskärm toppring W Lin Svart passar till golvlampor med böjbar arm, eller takupphänge som har E27 fäste, hos oss är det de fler-armade Cia golvlamporna. Dessutom finns det mer möjligheter med Skyn 3 ceiling light och Line 3 ceiling light i svart eller vitt. Där kan du kombinera med tre olika lamp..
329kr Exkl. moms: 263kr
Visar 1 till 16 av 93 ( 6 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.