Meny
Din Kundvagn

Vägglampor

Vägglampor är en viktig del i inredningen. Vägglampor är perfekta att placera i trapphuset, väggen i hallen, i vardagsrummet m.m. De skapar ett diskret och bländningsfritt bakgrundsljus. Vägglampans milda reflekterande ljus ger en lugnande rofylld stämning till ditt hem.

En vägglampa passar bra som läslampa vid din säng och till att skapa ett stämningsfullt ljus tillsammans med en dimmer. Vägglampor kan ge flexibla och spännande ljuseffekter i korridorer, hall, sovrum etc.

Välkommen att köpa din favorit vägglampa hos Lampkompaniet idag!

Taulbee 1-Lt vägglampa weathered zinc 45,7cm Taulbee 1-Lt vägglampa weathered zinc 45,7cm
Nyhet
Varumärke: Elstead Lighting
Taulbee 1-Lt vägglampa weathered zinc 45,7cm. Taulbee 1-Lt vägglampa från Kichler är en fängslande inkarnation av Lodge-inspirerad stil och tidlös elegans. Med inspiration från det rustika har denna vägglampa en utsökt design tillverkad med detaljer i weathered zinc som harmoniserar perfekt med acce..
2 199kr Exkl. moms: 1 759kr
Cosmos 1-Lt vägglampa kräm/mässing/klar 33,7 cm
Nyhet
Varumärke: Elstead Lighting
Cosmos 1-Lt vägglampa kräm/mässing/klar 33,7 cm. Cosmos 1-Lt vägglampa från Elstead Lighting är en fängslande fusion av retrocharm och tidlös sofistikering. Tillverkad i kontrasterande kräm och åldrad mässing metall smälter Cosmos-vägglampan harmoniskt samman med mjuka blåsta glasskärmar och ger en ..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa gunmetal bronze/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en gunmetal bronsfinish på ramen och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glö..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa nickel/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en lyxig nickelram och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glöd i vilken inredning so..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa mässing/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en ram i vintage mässingfinish och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glöd i vilken..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii vägglampa terrakotta vit keramik/mässing 24 cm. Nakaii vägglampan från Mullan Lighting är en skickligt tillverkad lampa som smidigt blandar konstnärlighet och sofistikering. Dess fängslande abstrakta form, prydd med två handgjorda keramiska kupolskärmar, lägger till en unik touch till vilket ..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii vägglampa marmorerad keramik/mässing 24 cm. Nakaii vägglampan från Mullan Lighting är en skickligt tillverkad lampa som smidigt blandar konstnärlighet och sofistikering. Dess fängslande abstrakta form, prydd med två handgjorda keramiska kupolskärmar i marmorerad nyans, lägger till en unik tou..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii vägglampa röd järn keramik/mässing 24 cm. Nakaii vägglampan från Mullan Lighting är en skickligt tillverkad lampa som smidigt blandar konstnärlighet och sofistikering. Dess fängslande abstrakta form, prydd med två handgjorda keramiska kupolskärmar i röd järn-nyans, lägger till en unik touch t..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii vägglampa blå jord keramik/mässing 24 cm. Nakaii vägglampan från Mullan Lighting är en skickligt tillverkad lampa som smidigt blandar konstnärlighet och sofistikering. Dess fängslande abstrakta form, prydd med två handgjorda keramiska kupolskärmar i blå jord-nyans, lägger till en unik touch t..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii vägglampa svart keramik/mässing 24 cm. Nakaii vägglampan från Mullan Lighting är en skickligt tillverkad lampa som smidigt blandar konstnärlighet och sofistikering. Dess fängslande abstrakta form, prydd med två handgjorda keramiska kupolskärmar, lägger till en unik touch till vilket rum som h..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Hex svanhals vägglampa aluminium/mässing 33 cm. Hex svanhals vägglampa från Mullan Lighting hämtar inspiration från originalfabriksarmaturer och erbjuder en modern tolkning av en klassisk design. Denna vägglampa, med sin svanhals-arm, påminner om traditionella armaturer som finns i kök, praktiska ut..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Varumärke: Mullan Lighting
Eclipse vägglampa mässing/glas 20 cm. Eclipse vägglampa från Mullan Lighting är en fascinerande vägglampa som kommer att skapa en varm och inbjudande atmosfär i rummet. Dess slående design har en pulverlackerad mässingskiva och en glasskärm som påminner om den hypnotiska effekten av en solförmörkels..
3 599kr Exkl. moms: 2 879kr
Varumärke: Elstead Lighting
Worcester 1-ljus vägglampa polerad krom/vit 36cm IP44. Worcester 1-ljus vägglampa från Elstead Lighting är en företrädare för en elegans som kombinerar stil och funktionalitet i ditt boendeutrymme. Utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer har Worcester vägglampa för badrum en rektangulär bott..
4 199kr Exkl. moms: 3 359kr
Varumärke: Elstead Lighting
Verity 1-ljus vägglampa borstad mässing/klart glas 50,6cm IP44. Verity 1-ljus vägglampa från Elstead Lighting är ett mästerverk som hämtar inspiration från den ikoniska Olympiska elden. Utformad med precision och uppmärksamhet på detaljer har Verity vägglampan för badrum en borstad mässingfinish som..
5 199kr Exkl. moms: 4 159kr
Varumärke: Elstead Lighting
Urban Restoration 3-ljus vägglampa mässing/klart glas 54,3cm IP44. Urban Restoration 3-ljus vägglampa från Feiss Lighting erbjuder en blandning av vintage charm och modern praktiskhet. De klara glaskuporna lägger till en touch av sofistikering samtidigt som de låter ljuset lysa vackert igenom, ..
6 999kr Exkl. moms: 5 599kr
Varumärke: Elstead Lighting
Urban Restoration 2-ljus vägglampa mässing/klart glas 51,4cm IP44. Urban Restoration 2-ljus vägglampa från Feiss Lighting erbjuder en blandning av vintage charm och modern praktiskhet. De klara glaskuporna lägger till en touch av sofistikering samtidigt som de låter ljuset lysa vackert igenom, skapa..
4 699kr Exkl. moms: 3 759kr
Varumärke: Elstead Lighting
Urban Restoration 1-ljus vägglampa mässing/klart glas 31,1cm IP44. Urban Restoration 1-ljus vägglampa från Feiss Lighting erbjuder en blandning av vintage charm och modern praktiskhet. Den klara glaskupan lägger till en touch av sofistikering samtidigt som den låter ljuset lysa vackert igenom, skapa..
2 599kr Exkl. moms: 2 079kr
Varumärke: Elstead Lighting
Roehm 3-ljus vägglampa i polerad krom/vit 58,4cm IP44. Roehm 3-ljus vägglampa från Kichler är ett stilrent och tidlöst tillskott till din badrumsinredning. Tillverkad med precision, har denna vägglampa en linjär design med avrundade kanter, avslutad i polerad krom för en modern touch. De opala glass..
3 599kr Exkl. moms: 2 879kr
Varumärke: Elstead Lighting
Roehm 1-lt vägglampa i polerad krom/vit 17,3cm IP44. Roehm 1-ljus vägglampa från Kichler är ett stilrent och tidlöst tillskott till din badrumsinredning. Tillverkad med precision, har denna vägglampa en linjär design med avrundade kanter, avslutad i polerad krom för en modern touch. Den opala glassk..
1 799kr Exkl. moms: 1 439kr
Varumärke: Elstead Lighting
Riggs 3-lt vägglampa i väderbiten mässing/klarglas 56cm IP44. Riggs 3-lt vägglampa från Quoizel kombinerar tidlös elegans med en touch av industriell charm. Med sin yta i väderbiten mässing utstrålar denna vägglampa en varm och inbjudande atmosfär. Dess klara räfflade glaskupor lägger till en härlig..
4 999kr Exkl. moms: 3 999kr
Visar 1 till 20 av 667 ( 34 sidor )