Meny
Din Kundvagn

Vägglampor

Vägglampor är en viktig del i inredningen. Vägglampor är perfekta att placera i trapphuset, väggen i hallen, i vardagsrummet m.m. De skapar ett diskret och bländningsfritt bakgrundsljus. Vägglampans milda reflekterande ljus ger en lugnande rofylld stämning till ditt hem.

En vägglampa passar bra som läslampa vid din säng och till att skapa ett stämningsfullt ljus tillsammans med en dimmer. Vägglampor kan ge flexibla och spännande ljuseffekter i korridorer, hall, sovrum etc.

Välkommen att köpa din favorit vägglampa hos Lampkompaniet idag!

Varumärke: Elstead Lighting
Hudson 4 vägglampa polerad krom/glas 16cm IP44. Hudson 4 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge sofistikering till ditt hem med sin klassiska design. Med metallarbeten med rena linjer och tydliga glasskärmar erbjuder denna fängslande vägglampa ett härli..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Elstead Lighting
Hudson 3 vägglampa polerad krom/glas 16cm IP44. Hudson 3 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge sofistikering till ditt hem med sin klassiska design. Med metallarbeten med rena linjer och tydliga glasskärmar erbjuder denna fängslande vägglampa ett härli..
3 899kr Exkl. moms: 3 119kr
Varumärke: Elstead Lighting
Hudson 2 vägglampa polerad krom/glas 16cm IP44. Hudson 2 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge sofistikering till ditt hem med sin klassiska design. Med metallarbeten med rena linjer och tydliga glasskärmar erbjuder denna fängslande vägglampa ett härli..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Varumärke: Elstead Lighting
Hudson 1 vägglampa polerad krom/glas 16cm IP44. Hudson 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge sofistikering till ditt hem med sin klassiska design. Med metallarbeten med rena linjer och klarskuren glasskärm erbjuder detta fängslande väggljus ett härli..
1 799kr Exkl. moms: 1 439kr
Varumärke: Elstead Lighting
Keynes 4 vägglampa polerad krom/glas 25cm IP44. Keynes 4 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge en touch av klassisk elegans till din interiör. Denna vägglampa har slående detaljer som står i kontrast till dess linjära skurna glasskärmar, vilket skapar ..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Elstead Lighting
Keynes 3 vägglampa polerad krom/glas 25cm IP44. Keynes 3 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge en touch av klassisk elegans till din interiör. Denna vägglampa har slående detaljer som står i kontrast till dess linjära skurna glasskärmar, vilket skapar ..
3 899kr Exkl. moms: 3 119kr
Varumärke: Elstead Lighting
Keynes 2 vägglampa polerad krom/glas 25cm IP44. Keynes 2 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge en touch av klassisk elegans till din interiör. Denna vägglampa har slående detaljer som står i kontrast till dess linjära skurna glasskärmar, vilket skapar ..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Varumärke: Elstead Lighting
Keynes 1 vägglampa polerad krom/glas 25cm IP44. Keynes 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett distinkt och elegant ljus som kommer att ge en touch av klassisk elegans till din interiör. Denna vägglampa har slående detaljer som står i kontrast till sin linjära skurna glasskärm, vilket skapar en ..
1 799kr Exkl. moms: 1 439kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 3 vägglampa polerad krom/glas 30,4cm IP44. Rigby 3 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som kommer att bjuda in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en elegan..
5 899kr Exkl. moms: 4 719kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 3 vägglampa nickel/mässing/glas 30,4cm IP44. Rigby 3 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som kommer att bjuda in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en eleg..
5 899kr Exkl. moms: 4 719kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 2 vägglampa polerad krom/glas 30,1cm IP44. Rigby 2 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som bjuder in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en elegant retrokla..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 2 vägglampa nickel/mässing/glas 30,1cm IP44. Rigby 2 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som bjuder in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en elegant retrok..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 1 vägglampa polerad krom / glas 30cm IP44. Rigby 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som bjuder in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en elegant retrokla..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Varumärke: Elstead Lighting
Rigby 1 vägglampa nickel/mässing/glas 30cm IP44. Rigby 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett charmigt ljus som bjuder in vintage charm i ditt hem. Inspirerad av det ikoniska amerikanska ladugårdsljuset blandar denna vägglampa vintage- och industridesignelement för att skapa en elegant retrokla..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Varumärke: Elstead Lighting
Scholar 3 vägglampa polerad krom / glas 20,1 cm IP44. Scholar 3 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett lyxigt ljus som kommer att ge en touch av traditionell elegans till ditt hem. Denna raffinerade vägglampa har den klassiska skolhusformen, uppdaterad med en modern twist. Det klara snuskiga..
4 699kr Exkl. moms: 3 759kr
Varumärke: Elstead Lighting
Scholar 2 vägglampa polerad krom / glas 20,1 cm IP44. Scholar 2 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett lyxigt ljus som kommer att ge en touch av traditionell elegans till ditt hem. Denna raffinerade vägglampa har den klassiska skolhusformen, uppdaterad med en modern twist. Det klara snuskiga glas..
3 399kr Exkl. moms: 2 719kr
Varumärke: Elstead Lighting
Scholar 1 vägglampa polerad krom/glas 22,1cm IP44. Scholar 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är ett lyxigt ljus som kommer att ge en touch av traditionell elegans till ditt hem. Denna raffinerade vägglampa har den klassiska skolhusformen, uppdaterad med en modern twist. Det klara snuskiga glaset ..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Varumärke: Elstead Lighting
Wellington 1 vägglampa polerad krom/glas 40cm IP44. Wellington 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är en fantastisk armatur som lyser upp ditt favoritrum och skapar en ljus, lockande atmosfär. Wellington 1-vägglampan är hög, imponerande och ändå förvånansvärt kompakt, har detta vintageinspirerade v..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Varumärke: Elstead Lighting
Wellington 1 vägglampa åldrad mässing/glas 40cm IP44. Wellington 1 vägglampa från Quintiesse Lighting är en fantastisk armatur som lyser upp ditt favoritrum och skapar en ljus, lockande atmosfär. Wellington 1-vägglampan är hög, imponerande och ändå förvånansvärt kompakt, har detta vintageinspirerade..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Varumärke: Eichholtz
Eclips vägglampa mässing/svart 27,5cm. Eclips vägglampa från Eichholtz är en fängslande lampa som kommer att kanalisera lyxig stil och en modern look in i ditt hem. Eclips vägglampa känns igen på sin slående, vintage mässingsfärdiga bas med en svängarm och en avsmalnande svart lampskärm och ger varj..
3 799kr Exkl. moms: 3 039kr
Visar 1 till 20 av 574 ( 29 sidor )