Meny
Din Kundvagn

Taklampa för heminredning

Kvalitets belysning är en viktigt inredningsdetalj för ett skönare och mysigare hem. Du kan köpa en taklampa till köket, en modern taklampa mm. Vi har lampor i olika stiler, smaker och olika prisklasser, så att du garanterat kommer att hitta något du tycker om i vårt stora sortiment. Lägg den lampa du gillar i kundvagnen så får du den inom 1-3 dagar. Om du beställer flera lampor tveka inte att kontakta oss så får du vårt bästa pris, med Lampkompaniets schysta service blir du garanterat nöjd!

Köp en vacker och väldesignad taklampa för sovrummet idag hos Lampkompaniet!


 

Varumärke: Eichholtz
Infinity Double ljuskrona brons/glas 69,5cm. Infinity Double ljuskrona från Eichholtz är en glittrande armatur som ger ditt hem karaktär. Denna charmiga Art Deco-taklampa har en bronshöjdpunktsupphängning och en tvådelad trumformad nyans fylld med dekorativa kristallglasstavar. Denna överdådiga..
34 999kr Exkl. moms: 27 999kr
Varumärke: Eichholtz
Château De Wideville lyster antik mässing/glas 60cm. Château De Wideville lyster från Eichholtz är en förtrollande ljuskrona som kommer att kanalisera fransk Boudoir chic in i ditt hem. Denna klassiska ljuskrona har en antik mässingsram med skimrande klara glasdroppar och 6 ljusimiterande uttag. Den..
39 999kr Exkl. moms: 31 999kr
Varumärke: Eichholtz
Greyson XXL ljuskrona mässing/glas 114cm. Greyson XXL-ljuskronan från Eichholtz är ett spektakulärt takhänge som kommer att ge modern storhet i din bostad. Denna högkvalitativa lyxkrona känns igen på sin avsmalnande ram med en slående antik mässingsfinish och är en enkelt elegant armatur med en touc..
94 999kr Exkl. moms: 75 999kr
Varumärke: Eichholtz
Saint Roch XXL ljuskrona mässing/rök 116cm. Saint Roch XXL-ljuskronan från Eichholtz är en härlig armatur som kommer att kröna ditt interiör. Detta fantastiska avsmalnande takhänge med lätt borstad mässingsfinish har sex nivåer med rökglasutsmyckningar. På grund av en speciell bearbetning har det rö..
94 999kr Exkl. moms: 75 999kr
Varumärke: Eichholtz
Sphinx ljuskrona mässing/vit 68cm. Sphinx-ljuskronan från Eichholtz är en magnifik armatur som kommer att ge modern överflöd i hjärtat av ditt interiör. Denna spektakulära ljuskrona har 13 alabasterglober som stöds av lyxiga antika mässingsmössor. Med sin unika design och eleganta finish ger denna i..
59 999kr Exkl. moms: 47 999kr
Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Grön 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är grön på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i beige. köp denna tulpanliknande lampan i..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Beige 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är beige på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i grönt. köp denna tulpanliknande lampan..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: Eichholtz
Aram ljuskrona mässing/vit 187cm. Aram-ljuskronan från Eichholtz är en lyxig lampa som skapar en fantastisk mittpunkt i alla rum i ditt hem. Denna spektakulära lampa har antika mässingsstänger som stöder 12 vita glasglober för att skapa en iögonfallande ..
23 999kr Exkl. moms: 19 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bermude ljuskrona mässing/klar 140cm. Bermude-ljuskronan från Eichholtz är en modern taklampa som kommer att belysa ditt vardagsrum eller matsal behagligt. Denna eleganta, moderna ljuskrona med en antik mässingsfinish innehåller 10 klara glasglober som sprids i olika riktningar för att lysa upp varj..
22 999kr Exkl. moms: 18 399kr
Varumärke: PR Home
Cecil Taklampa Brun 23cm taklampa ifrån PR Home. Taklampan är gjord hanblåst av återvunnet glas, detta gör att varje lampa är unik. Cecil taklampa har diametern 25 och lampan har en brun vintage finish. Köp denna handblåsta unika lampa idag! ..
1 699kr Exkl. moms: 1 359kr
Varumärke: PR Home
Aware Bonnie Taklampa Beige 40cm är en takskärm gjord av linne. Lampan är svenskproducerad och tyget är restprodukter från Svanefors, tyg som annars skulle ha slängts. Stommen av lampan är gjord på västkusten och slutprodukten är tillverkad i Borås. Köp denna lampa idag och spara på miljön!..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Varumärke: PR Home
Aware Bonnie Taklampa Grå 40cm är en takskärm gjord av linne. Lampan är svenskproducerad och tyget är restprodukter från Svanefors, tyg som annars skulle ha slängts. Stommen av lampan är gjord på västkusten och slutprodukten är tillverkad i Borås. Köp denna lampa idag och spara på miljön!..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Varumärke: PR Home
Maple Taklampa Klarglas 23cm är en lampa ifrån PR Home. Taklampan är en handblåst lampa, med bladmönster utskuret på lampan. Eftersom Maple Taklampa är handblåst så är varje mönster och lampa unik. Lampan har detaljer i mässing och, kabeln och takkoppen är  svarta. Köp denna unika lampa idag!..
1 699kr Exkl. moms: 1 359kr
Varumärke: PR Home
Ribble Taklampa Matt Black 45cm från Pr Home. Det är en underbar och modern lampa med med fina mönster på ytan av taklampan. Ribble taklampa är 45cm hög och 45cm djup. Lampan är matt svart och kommer garanterat passa in i ditt hem. Piffa upp ditt hem med denna underbara lampa idag!..
2 399kr 1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello L lykta svart/klar/kräm 40cm. Monticello L-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med k..
17 999kr Exkl. moms: 14 399kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello M lykta svart/klar/kräm 32,5cm. Monticello M-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med..
13 999kr Exkl. moms: 11 199kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello S lykta svart/klar/kräm 24cm. Monticello S-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med klara glaspaneler runt ..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bexley lykta mässing/glas 24cm. Bexley-lyktan från Eichholtz är en glamorös hängande lampa som ger ditt hem klassisk elegans. Med en raffinerad ram med antika mässingsdetaljer och ett krökt frostat glas, är denna klockburklykta i georgisk stil ett iögonfallande tillskott till alla klassiska eller mo..
4 399kr Exkl. moms: 3 519kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Oval S ljuskrona kristall/mässing 38cm. Kasbah Oval S-ljuskronan från Eichholtz är en unik taklampa som kommer att lägga till charmen i restaureringstidens lyx till ditt hem. Denna klassiska Empire-stillampa är utsmyckad med hundratals vackra klara glaskristaller. Färdig i slående antik mässi..
7 999kr Exkl. moms: 6 399kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampan brons/vit 20cm. Taklampan Etruscan Round från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfärgad lampa och rund alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch som bara är lo..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Visar 1 till 20 av 1363 ( 69 sidor )