Meny
Din Kundvagn

Taklampor

Hos Lampkompaniet erbjuder vi ett stort sortiment av taklampor, plafonder, takskärmar och kristallkronor för alla typer av rum och offentliga platser.

 

Kvalitets belysning är en viktigt inredningsdetalj för ett skönare och mysigare hem. Industriella taklampor, klassika taklampor mm. Vi har lampor i olika stil, olika smak och olika prisklasser så att du kommer garanterat hitta något du tycker om i vårt storta sortiment. Lägg den lampa du gillar i kundvagnen så har du den inom 1- 4 dagar. Om du beställer flera lampor tveka inte att kontakta oss så du får vårt bästa pris och med Lampkompaniet schysta service blir ni garanterat nöjda!

 

 

 

Brand: Watt & Veke
Joy tak/fönsterlampa grön 17cm från Watt & Veke. Joy tak/fönsterlampa är en charmig lampskärm i mindre storlek som är gjord av munblåst glas. Varje exemplar är handgjort och unikt.Unna dig något speciellt åt ditt hem - beställ Joy idag!..
249kr Exkl. moms: 199kr
Brand: Watt & Veke
Ingrid taklampa plafond vit 60cm från Watt & Veke. Ingrid taklampa är en trendig takplafond i modern design som passar på de platser där en hängande lampa inte är att föredra. Bomullsjerseytyget gör att lampan sprider ett vackert och lugnt ljus.Ingrid har en självklar plats i ditt hem - beställ din ..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Brand: Watt & Veke
Anna 80 cotton jersey plafond vit 80cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Brand: Watt & Veke
Anna 60 cotton jersey plafond vit 60cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Brand: Watt & Veke
Anna 40 cotton jersey plafond vit 40cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 399kr Exkl. moms: 1 919kr
Brand: Watt & Veke
Vilde taklampa svart 40cm från Watt & Veke. Vilde taklampa är originell och har ett vackert mönster av oblekt papperssnöre. Lampans livliga former hålls i styr av en fasadkonstruktion som skapar fina böljningar. Om du väljer en klar ljuskälla ger Vilde lampa ifrån sig ett intressant ljusspel mot väg..
1 549kr Exkl. moms: 1 239kr
Brand: Watt & Veke
Spoon pendant svart 150cm från Watt & Veke. Spoon pendant är en av modellerna från den omtyckta serien Spoon & Box, ritat av den välkända inredningsdesignern Hanna Wessman. Lampan har en elegant design och tar oss tillbaka i tiden.Taklampan är i retrostil och har fina mässingdetaljer som lyfter din ..
6 799kr Exkl. moms: 5 439kr
Brand: Watt & Veke
Pelle taklampa svart 40cm från Watt & Veke. Pelle taklampa är en riktig klassiker med inslag av dagens trendiga industridesign. Med sin matta finish och vita insida är den snygg ovanför bordet.Oavsett vilken typ av interiör du har, passar Pelle taklampa - köp ditt exemplar idag!..
1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Brand: Watt & Veke
Pelle pendant vit från Watt & Veke. Pelle pendant vit är en lampa med klassisk form och stil, men har samtidigt ett fräscht inslag av modern och genomtänkt industridesign. Lampan har en matt finish och vit insida.Köp Pelle pendant idag och dekorera ditt hem - lampan är vacker för sig själv men kan ä..
1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Orsa taklampa vit/silver 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa svart/silver 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa svart/silver 30cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Orsa taklampa nickel 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa krom 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa koppar 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa koppar 30cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Orsa taklampa blyfärgad 40cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Orsa taklampa blyfärgad 30cm från Designed Lights. Orsa taklampa är en industriell lampa i maritim stil som hänger i en vacker kedja. Finns i många tilltalande färger och i tre olika storlekar.Mixa och matcha för att skapa din egen unika inredningsstil i ditt hem - köp nu! ..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Brand: Watt & Veke
Karl Filip från Watt & Veke. Karl Filip är en opalvit, snyggt fasetterad glasboll som har en skarp stil. Med sin lilla svartlackerade krona ger denna lampa också ett fridfullt intryck och är ett prydligt inslag i hallen, barnrummet eller varför inte ovanför bordet.Välkomna Karl Filip till ditt hem r..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Brand: Watt & Veke
Johnny taklampa svart 28cm från Watt & Veke. Johnny taklampa är en lampa med högklassig design till en lagom storlek. Lampan höjer nivån på din inredning och matchar de flesta interiörstilar.Häng Johnny över ditt middagsbord - beställ din redan nu! ..
2 099kr Exkl. moms: 1 679kr
Visar 1 till 20 av 742 ( 38 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.