Meny
Din Kundvagn

Taklampa Design Kollektion

Utforska vår kollektion av designtaklampor. Vi har ett brett utbud av vackra lampdesigner som passar in i varje stil.

Kvalitets belysning är en viktigt inredningsdetalj för ett skönare och mysigare hem. Industriella taklampor, klassiska taklampor mm. Vi har lampor i olika stilar, olika smaker och olika prisklasser så att du garanterat kommer att hitta något du tycker om i vårt stora sortiment. Lägg den taklampa du gillar i kundvagnen så har du den inom 1-3 dagar. Om du beställer flera lampor tveka inte att kontakta oss så du får vårt bästa pris, med Lampkompaniet schysta service blir du garanterat nöjd!

Varumärke: Eichholtz
Infinity Double ljuskrona brons/glas 69,5cm. Infinity Double ljuskrona från Eichholtz är en glittrande armatur som ger ditt hem karaktär. Denna charmiga Art Deco-taklampa har en bronshöjdpunktsupphängning och en tvådelad trumformad nyans fylld med dekorativa kristallglasstavar. Denna överdådiga..
34 999kr Exkl. moms: 27 999kr
Varumärke: Eichholtz
Château De Wideville lyster antik mässing/glas 60cm. Château De Wideville lyster från Eichholtz är en förtrollande ljuskrona som kommer att kanalisera fransk Boudoir chic in i ditt hem. Denna klassiska ljuskrona har en antik mässingsram med skimrande klara glasdroppar och 6 ljusimiterande uttag. Den..
39 999kr Exkl. moms: 31 999kr
Varumärke: Eichholtz
Greyson XXL ljuskrona mässing/glas 114cm. Greyson XXL-ljuskronan från Eichholtz är ett spektakulärt takhänge som kommer att ge modern storhet i din bostad. Denna högkvalitativa lyxkrona känns igen på sin avsmalnande ram med en slående antik mässingsfinish och är en enkelt elegant armatur med en touc..
94 999kr Exkl. moms: 75 999kr
Varumärke: Eichholtz
Saint Roch XXL ljuskrona mässing/rök 116cm. Saint Roch XXL-ljuskronan från Eichholtz är en härlig armatur som kommer att kröna ditt interiör. Detta fantastiska avsmalnande takhänge med lätt borstad mässingsfinish har sex nivåer med rökglasutsmyckningar. På grund av en speciell bearbetning har det rö..
94 999kr Exkl. moms: 75 999kr
Varumärke: Eichholtz
Sphinx ljuskrona mässing/vit 68cm. Sphinx-ljuskronan från Eichholtz är en magnifik armatur som kommer att ge modern överflöd i hjärtat av ditt interiör. Denna spektakulära ljuskrona har 13 alabasterglober som stöds av lyxiga antika mässingsmössor. Med sin unika design och eleganta finish ger denna i..
59 999kr Exkl. moms: 47 999kr
Varumärke: Eichholtz
Aram ljuskrona mässing/vit 187cm. Aram-ljuskronan från Eichholtz är en lyxig lampa som skapar en fantastisk mittpunkt i alla rum i ditt hem. Denna spektakulära lampa har antika mässingsstänger som stöder 12 vita glasglober för att skapa en iögonfallande ..
23 999kr Exkl. moms: 19 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bermude ljuskrona mässing/klar 140cm. Bermude-ljuskronan från Eichholtz är en modern taklampa som kommer att belysa ditt vardagsrum eller matsal behagligt. Denna eleganta, moderna ljuskrona med en antik mässingsfinish innehåller 10 klara glasglober som sprids i olika riktningar för att lysa upp varj..
22 999kr Exkl. moms: 18 399kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello L lykta svart/klar/kräm 40cm. Monticello L-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med k..
17 999kr Exkl. moms: 14 399kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello M lykta svart/klar/kräm 32,5cm. Monticello M-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med..
13 999kr Exkl. moms: 11 199kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello S lykta svart/klar/kräm 24cm. Monticello S-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med klara glaspaneler runt ..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bexley lykta mässing/glas 24cm. Bexley-lyktan från Eichholtz är en glamorös hängande lampa som ger ditt hem klassisk elegans. Med en raffinerad ram med antika mässingsdetaljer och ett krökt frostat glas, är denna klockburklykta i georgisk stil ett iögonfallande tillskott till alla klassiska eller mo..
4 399kr Exkl. moms: 3 519kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Oval S ljuskrona kristall/mässing 38cm. Kasbah Oval S-ljuskronan från Eichholtz är en unik taklampa som kommer att lägga till charmen i restaureringstidens lyx till ditt hem. Denna klassiska Empire-stillampa är utsmyckad med hundratals vackra klara glaskristaller. Färdig i slående antik mässi..
7 999kr Exkl. moms: 6 399kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampan brons/vit 20cm. Taklampan Etruscan Round från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfärgad lampa och rund alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch som bara är lo..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampa mässing/vit 20cm. Taklampan Etruscan Rund från Eichholtz är ett vackert hängsmycke som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsfärgad lampa och en rund alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch som ..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa Brons/Vit 12cm. Den Etruscan Square taklampan från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfinish och en fyrkantig alabasterlampskärm ger denna underbara lampa varje interiör en romantisk touch som bara i..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa mässing/vit 12cm. Etruscan Square taklampa från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsbehandlad armatur och fyrkantig alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touc..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Da Silva Ljuskrona Mässing/Glas 27cm. Da Silva-ljuskronan från Eichholtz är en fängslande taklampa som kommer att pryda ditt vardagsrum, sovrum, matsal eller hall med sin fantastiska design. Prydd med handblåsta glasplattor och en antik mässingsfinish, kastar denna hängande lampa ett fantastiskt lju..
14 999kr Exkl. moms: 11 999kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Oval M ljuskrona kristall/nickel 52cm. Kasbah Oval M-ljuskronan från Eichholtz är en unik taklampa som kommer att lägga till charmen i restaureringstidens lyx till ditt hem. Denna klassiska Empire-stillampa är utsmyckad med hundratals vackra klara glaskristaller. Färdig i glamorös nickel kan ..
15 499kr Exkl. moms: 12 399kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Oval M ljuskrona kristall/mässing 52cm. Kasbah Oval M-ljuskronan från Eichholtz är en unik taklampa som kommer att lägga till charmen i restaureringstidens lyx till ditt hem. Denna klassiska Empire-stillampa är utsmyckad med hundratals vackra klara glaskristaller. Färdig i slående antik mässi..
15 499kr Exkl. moms: 12 399kr
Varumärke: Eichholtz
Chase ljuskrona Mässing/Vit 84cm. Chase-ljuskronan från Eichholtz är en lyxig taklampa som skapar en exklusiv och mysig atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum eller matsal. Denna spektakulära lampa har antika mässingsstänger som är strategiskt placerade som stöder tio vita glasglober för att skapa en iö..
15 999kr Exkl. moms: 12 799kr
Visar 1 till 20 av 1230 ( 62 sidor )