Meny
Din Kundvagn

Plafonder

Plafond taklampor, är härliga lampor som för det mesta inte är så skrymmande jämfört med traditionella taklampor. Plafonder  passar därför jätte bra där det är trafikerat, som i en hall och korridor, men också i sovrum eller vardagsrum!

Varumärke: Elstead Lighting
Malibu 2 infälld armatur ljus borstad mässing/vit 33,5cm IP44. Malibu 2 flush fitting light från Elstead Lighting är en iögonfallande taklampa som kommer att ge klass till din heminredning. Lampan har en skarp opaletsad glasskärm som stöds av en stegad ram. Rammens borstade mässingsfinish lyfte..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Varumärke: Elstead Lighting
Malibu 2 infälld montering ljus polerad mässing/vit 33,5cm IP44. Malibu 2 flush fitting light från Elstead Lighting är en iögonfallande taklampa som kommer att ge klass till din heminredning. Lampan har en skarp opaletsad glasskärm som stöds av en stegad ram. Ramens eleganta polerade mässingsfi..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Plafond Nickel/Glas 45cm. Kasbah taklampa från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med sitt underbara utseende och belysning. Kristallglasbitar är inbäddade i den för en lyxig och glittrande look. Denna högkvalitativa infällda taklampa finns i antik mässing eller nickelfinish...
11 299kr Exkl. moms: 9 039kr
Varumärke: Eichholtz
Kasbah Plafond Mässing/Glas 45cm. Kasbah taklampa från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med sitt underbara utseende och belysning. Kristallglasbitar är inbäddade i den för en lyxig och glittrande look. Denna högkvalitativa infällda taklampa finns i antik mässing eller nickelfinish...
11 299kr Exkl. moms: 9 039kr
Varumärke: Eichholtz
Nuvole Plafond Mässing/Glas 43cm. Nuvole taklampa från Eichholtz piffar upp din heminredning. Denna tropiskt inspirerade infällda lampa har en skärm i frostat glas omgiven av palmblad av mässing. Med en vintage mässingsfinish lägger denna iögonfallande taklampa till en iögonfallande stil till din lo..
7 899kr Exkl. moms: 6 319kr
Varumärke: Eichholtz
Ruby Square Plafond Nickel/Glas 45cm. Ruby Square taklampa från Eichholtz ger en glamorös och modern estetik till din interiör. En modern version av en klassisk stil, denna fyrkantiga, halvsläta och högkvalitativa taklampa har nickelfinish och klar glaskrona, prydd med räfflade klarglaspaneler för a..
12 999kr Exkl. moms: 10 399kr
Varumärke: Eichholtz
Ruby Rund Plafond Mässing/Glas 45cm. Ruby Round taklampa från Eichholtz ger en glamorös och modern estetik till din interiör. En modern version av en klassisk stil, denna runda, halvsläta och högkvalitativa taklampa har nickelfinish och en krona av klart glas, prydd med räfflade klarglaspaneler för ..
12 999kr Exkl. moms: 10 399kr
Varumärke: Eichholtz
Residential plafond Brons/Glas 45cm. Residential plafond från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med sitt underbara utseende och belysning. Den har klart glas på sidorna som ger en renare look till din interiör. Denna högkvalitativa infällda taklampa ger en klassisk men modern estetik till ditt ..
14 499kr Exkl. moms: 11 599kr
Varumärke: Eichholtz
Marly Plafond Nickel/Glas 40,5cm. Marly taklampa från Eichholtz lyser upp ditt tak med sin underbara belysning. Klarglaslameller är inbäddade i sidoväggarna på den fyrkantiga ramen för en gnistrande effekt. Denna högkvalitativa infällda taklampa har en nickelfinish och är idealisk för låga takhöjder..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Marly Plafond Mässing/Glas 40,5cm. Marly taklampa från Eichholtz lyser upp ditt tak med sin underbara belysning. Klarglaslameller är inbäddade i sidoväggarna på den fyrkantiga ramen för en gnistrande effekt. Denna högkvalitativa infällda taklampa har en antik mässingsfinish och är idealisk för låga ..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Marly Plafond Brons/Glas 40,5cm. Marly taklampa från Eichholtz lyser upp ditt tak med sin underbara belysning. Klarglaslameller är inbäddade i sidoväggarna på den fyrkantiga ramen för en gnistrande effekt. Denna högkvalitativa infällda taklampa har en bronsfinish och är idealisk för låga takhöjder...
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Lulu Ljuskrona Mässing/Glas 40cm. Lulu ljuskrona från Eichholtz lyser upp din interiör i modern stil. Den högkvalitativa taklampan kommer med 7-ljus räfflade glaskluster som ger dimensionellt djup till din inredning, medan den antika mässingsfinishen fullbordar den eleganta looken. Varje lampa kan j..
19 499kr Exkl. moms: 15 599kr
Varumärke: Eichholtz
Bagatelle Spoltaksljus Nickel/Glas 40,5cm. Bagatelle taklampa från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med det glamorösa ljuset. Sidorna på den åttakantiga ramen är inbäddade med lameller av klarglas för att skapa en skimrande effekt. Denna infällda taklampa har en nickelfinish och är idealisk fö..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Bagatelle Spoltaksljus Mässing/Glas 40,5cm. Bagatelle taklampa från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med det glamorösa ljuset. Sidorna på den åttakantiga ramen är inbäddade med lameller av klarglas för att skapa en skimrande effekt. Denna infällda taklampa har en antik mässingsfinish och är id..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Bagatelle Spoltaksljus Brons/Glas 40,5cm. Bagatelle taklampa från Eichholtz kommer att lysa upp ditt tak med det glamorösa ljuset. Sidorna på den åttakantiga ramen är inbäddade med lameller av klarglas för att skapa en skimrande effekt. Denna infällda taklampa har en bronsfärgad finish och är ideali..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Soleil Plafond Guld/Glas 90cm. Soleil taklampa från Eichholtz har en lekfull design. Vackert handblåsta klarglaskulor är inramade i guldfärgade ramar. Upplyst med anti-duplicerade LED-lampor, sätter denna downlight i vintagestil en retro twist på energieffektiv belysning...
23 999kr Exkl. moms: 19 199kr
Varumärke: Eichholtz
Ruby Square Plafond Mässing/Glas 45cm. Ruby Square taklampa från Eichholtz ger en glamorös och modern estetik till din interiör. En modern version av en klassisk stil, denna fyrkantiga, halvsläta och högkvalitativa taklampa har en antik mässingsfinish och en klar glaskrona, prydd med räfflade klargl..
12 999kr Exkl. moms: 10 399kr
Varumärke: Eichholtz
Hyères Plafond nickel/akryl 90cm. Hyères taklampa från Eichholtz tillför art déco-charm till din interiör. Denna högkvalitativa, ursnygga och vintageinspirerade taklampa har en sexkantig ram och kedja av polerad nickel och en serie skulpturala akryltårar som gnistrar det reflekterade ljuset från inn..
34 999kr Exkl. moms: 27 999kr
Varumärke: Eichholtz
Hector Plafond Nickel/Glas 45cm. Hector taklampa från Eichholtz kommer att fullända din inredning. Denna lampa i art déco-stil är prydd med tre skiktade klarglasstavar som fångar ljuset och skapar en skimrande skönhet perfekt för att lysa upp en hall, vardagsrum eller sovrum. Hector-lampor finns i f..
10 499kr Exkl. moms: 8 399kr
Varumärke: Eichholtz
Hector Plafond Mässing/Glas 45cm. Hector taklampa från Eichholtz kommer att fullända din inredning. Denna lampa i art déco-stil är prydd med tre skiktade klarglasstavar som fångar ljuset och skapar en skimrande skönhet perfekt för att lysa upp en hall, vardagsrum eller sovrum. Hector-lampor finns i ..
10 499kr Exkl. moms: 8 399kr
Visar 1 till 20 av 89 ( 5 sidor )