Meny
Din Kundvagn

Designlampor RSS Feed

25 Sep Hösten 2020 - trendiga nyheter från PR Home
Lampkompaniet 0 5357
Hösten 2020 - trendiga nyheter från PR HomeInred för en härlig höst med lampor i japandistil och jerseytyg. Förbered hemmet för den kommande årstiden och låt PR Homes lampor smälta in bland höstens mustiga och murriga toner.Rispapperskärmar i japandi..
15 Jun Guide om Watt, Lumen & Kelvin
Lampkompaniet 0 4780
 Guide om Watt, Lumen & Kelvin Om man funderar kring att köpa en  LED lampa finns det ett antal egenskaper som kan vara viktiga att tänka på. Det är bland annat effekt (Watt), ljusflöde (Lumen) och färgtemperatur (Kelvin). Dessa kan vara svåra att fö..
19 Nov Designlampa från Globen Lighting
Lampkompaniet 0 4932
Hej igen!Här på LampKompaniet är det fullt upp, snart är det December och därmed vinter, snö och mys och inte att förglömma en av årets största helger! Denna gång vill jag framhålla Divine taklampa! Den är verkligen, som namnet indikerar, väldigt vac..
17 Jun Att välja ljuskälla
Lampkompaniet 0 5333
Ljuskällor - Att välja rätt ljuskälla till min lampaNär du införskaffar en lampa till ditt hem är det inte bara lampan i sig som påverkar stämningen i rummet, valet av ljuskälla gör också stor skillnad! Av den anledningen kan man tänka sig en lampa m..
06 Mar Wells - en fin designlampa
Lampkompaniet 0 6330
 WELLS - Vårnyhet från PR Home Våren är en ny start när allt födds på nytt. För att fira att våren äntligen är på väg har PR Home bestämt sig för att uppdatera sitt sortiment genom att ta in flera nya lampor som du nu kan köpa hos oss här på Lampkomp..
27 Feb Ideal Lux - Italienska designlampor
Lampkompaniet 0 1594
 Vem är Ideal Lux? Dags för några nya ord om en av våra favorit leverantörer... Ideal Lux är ett Italienskt företag som tillverkar mängder av olika sorters lampor. Det har gått 40 år sedan företaget grundades i Venedig och nu håller de på att expande..
01 Feb Vår nya lamp blogg - Designlampor
Lampkompaniet 0 1533
Äntligen kommer det vi drömt om! Äntligen har vi skaffat oss en officiell blogg om lampor - Designlampor!Äntligen blir detmycket lättare att hålla er uppdaterade om nyheter mm. inom lamp och inredningsvärlden!(ska bli härligt!)Framöver kommer det sjä..
Visar 1 till 7 av 7 ( 1 sidor )