Meny
Din Kundvagn

Badrumslampa Vägg

Badrumslampa med väggfäste finns i denna kategori med badrumslampor. Alla är IP44 eller mer.

Varumärke: Mullan Lighting
Pelagia svanhalsade badrumsvägglampa opal 50cm IP44. Pelagia badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av opalglas. Pelagia vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Varumärke: Mullan Lighting
Pelagia svanhalsade badrumsvägglampa opal 45cm IP44. Pelagia badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av opalglas. Pelagia vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta..
3 169kr Exkl. moms: 2 535kr
Varumärke: Mullan Lighting
Pelagia svanhalsade badrumsvägglampa opal 40cm IP44. Pelagia badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av opalglas. Pelagia vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta..
2 969kr Exkl. moms: 2 375kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna svanhalsade badrumsvägglampa klar 50cm IP44. Laguna badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av klart glas. Laguna vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vatten..
3 569kr Exkl. moms: 2 855kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna svanhalsade badrumsvägglampa klar 45cm IP44. Laguna badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av klart glas. Laguna vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vatten..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna svanhalsade badrumsvägglampa klar 40cm IP44. Laguna badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Denna vägglampa har en lamphållare med svanhals och en enkel glob av klart glas. Laguna vägglampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta ..
3 169kr Exkl. moms: 2 535kr
Varumärke: Mullan Lighting
Lena badrumsvägglampa 36cm IP65. Lena badrumsvägglampa från Mullan Lighting är ett perfekt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Med en skyddsbur i mässing och ett brunnsglas, har denna vägglampa för badrum en charmig industriell estetik som elegant kan installeras över en spegel, smink e..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Varumärke: Mullan Lighting
Ardle badrumsvägglampa 36cm IP65. Badrumsvägglampan Ardle från Mullan Lighting har en attraktiv krusningsdesign. Denna vägglampa är ett perfekt komplement till alla badrum, hallar eller entréer och passar för både moderna och industriella interiörer. Den vattentäta egenskapen hos denna vägglampa för..
3 699kr Exkl. moms: 2 959kr
Varumärke: Mullan Lighting
Jordan badrumsvägglampa klar/opal 27cm IP65. Jordan badrumsvägglampan från Mullan Lighting har en modern design. Jordan-lampan är en dubbel vägglampa med två lampskärmar i glas. Denna vägglampa är ett trevligt komplement till alla badrum, hall eller säng, och passar för både moderna och industriella..
5 029kr Exkl. moms: 4 023kr
Varumärke: Mullan Lighting
Jordan badrumsvägglampa klar/opal 27cm IP65. Jordan badrumsvägglampan från Mullan Lighting har en modern design. Denna vägglampa är ett trevligt komplement till alla badrum, hall eller säng, och passar för både moderna och industriella interiörer. Den vattentäta egenskapen hos denna vägglampa för ba..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Varumärke: Mullan Lighting
Michal badrumsvägglampa 18cm IP65. Badrumsvägglampan Michal från Mullan Lighting har en elegant design. Denna badrumsvägglampa har två cylindriska glasrörsskärmar och har en fascinerande vintage-estetik som elegant kan installeras över en spegel eller smink. Denna svanhalsade vägglampa ger en stilre..
3 839kr Exkl. moms: 3 071kr
Varumärke: Mullan Lighting
Galit badrumsvägglampa 28cm IP65. Badrumslampan Galit från Mullan Lighting har en industriell design som kommer att förstärka inredningen i ditt hem. Galit vägglampa har en unik fatskärm i mässing som hjälper till att reflektera ljuset på intressanta sätt runt omgivningen. Den böjda armen bakom mäss..
3 769kr Exkl. moms: 3 015kr
Varumärke: Mullan Lighting
Ren badrumsvägglampa 32cm IP65. Ren badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en modern design som kommer att dekorera inredningen i ditt hem. Ren vägglampa har en svanhalsad mässingshållare. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i ett vattentätt glas och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk...
3 239kr Exkl. moms: 2 591kr
Varumärke: Mullan Lighting
Kairi badrumsvägglampa klar 33cm IP65. Kairi badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en klassisk design. Kairi vägglampa med svanhals har en konisk lampskärm av elegant klart glas. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät glasskärm och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den v..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Varumärke: Mullan Lighting
Maris badrumsvägglampa prismatisk 39cm IP65. Badrumslampan Maris från Mullan Lighting har en elegant design. Maris vägglampa med svanhals har en böjd lampskärm gjord av Holophane-glas. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät glasskärm och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den..
3 839kr Exkl. moms: 3 071kr
Varumärke: Mullan Lighting
Maris badrumsvägglampa prismatisk 32,5cm IP65. Badrumslampan Maris från Mullan Lighting har en elegant design. Vägglampan Maris har en böjd lampskärm gjord av Holophane-glas. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät glasskärm och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den vattentät..
3 699kr Exkl. moms: 2 959kr
Varumärke: Mullan Lighting
Firth badrumsvägglampa klar/prismatisk 30cm IP65. Badrumslampan Firth från Mullan Lighting har en elegant design. Denna badrumsvägglampa har en cylindrisk skärm av glasrör och har en fascinerande vintage-estetik som elegant kan placeras över en spegel eller fåfänga. Denna vägglampa ger en rustik och..
2 379kr Exkl. moms: 1 903kr
Varumärke: Mullan Lighting
Talise badrumsvägglampa 32cm IP65. Talise badrumsvägglampa från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna badrumsvägglampa har en mässingsskärm och har en charmig industriell-estetik som elegant kan installeras över en spegel eller fåfänga. Den vattentä..
3 899kr Exkl. moms: 3 119kr
Varumärke: Mullan Lighting
Talise badrumsvägglampa 32,5cm IP65. Talise badrumsvägglampa från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna badrumsvägglampa har en mässingsskärm och har en charmig industriell-estetik som elegant kan installeras över en spegel eller fåfänga. Den vatten..
3 969kr Exkl. moms: 3 175kr
Varumärke: Mullan Lighting
Ness badrumsvägglampa klar/opal/prismatisk 16,5cm IP65. Ness badrumsvägglampa från Mullan Lighting har en elegant design. Denna badrumsvägglampa har två vackra glaskulor och har en fascinerande vintage-estetik som elegant kan installeras över en spegel eller fåfänga. Denna svanhalsiga vägglampa ger ..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Visar 1 till 20 av 35 ( 2 sidor )