Meny
Din Kundvagn

Restaurangbelysning

Om du har ett belysningsprojekt har du kommit rätt!

Vi på LampKompaniet hjälper gärna till med ditt Restaurangbelysningsprojekt, vare sig storlek eller typ. Vi arbetar flexibelt och har väldigt bra kommunikation. Vår fokus på bra samarbeten har lett till att LampKompaniet har fått starka och meningsfulla kundrelationer genom åren.

Vi har över 80st belysnings leverantörer i Sverige och Europa (Flos, Belid, Tre Well, Mullan, Stay Hot, PR Home och Konsthantverk) är bara några stycken av alla våra leverantörer vilket gör att vi har ett stort utbud av härlig och funktionell belysning. Vi kan garantera att du kommer att hitta något som passar dig och dina behov. 

LampKompaniet har även tillgång till våra svenska leverantörers gedigna kunskapsbas  om belysning som vi kompletterar med en passion för nyskapande idéer och en vilja att erbjuda en ljusdesign som på bästa sätt kombinerar tradition och innovation. 

För dig som är arkitekt eller designer är LampKompaniet den bästa lösningen! Vi erbjuder tydlig märkning av produkter enligt specifikation på ritningar. Klar komunikation och leverans när det passar dig!
Varumärke: PR Home
Taklampa Alton rost 50cm. Alton taklampa från PR Home är Diam. 60cm, höjd 32cm. Handgjord skärm som är vid och har en rustik rostlik finish och detaljer i antikmässing. 90-95cm kedja och takkopp (diam 9,5cm) för krokupphäng. Svart plastkabel 1,2m. E27 sockel. Max 25W. IP20. Ljuskälla och takkontakt ..
2 499kr Exkl. moms: 1 999kr
Varumärke: PR Home
Taklampa Bolton av metall med skärmar i 2 lager ger ett fint sken riktat neråt. Diam. 45cm, höjd 32cm. Handgjorda skärmar som har en rustik rostlik finish och detaljer i antikmässing. 90-95cm kedja och takkopp (diam 9,5cm) för krokupphäng i antikmässing. Svart plastkabel 1,2m. E27 sockel. Max 25W. I..
2 499kr Exkl. moms: 1 999kr
Varumärke: PR Home
Saba taklampa Silver 51cm från PR Home. Taklampa Saba i tvinnad metalltråd och detaljer med diamant slipade glaspärlor. En modern variant av klassisk takkrona. Diameter 51cm och höjd 77cm. Silverfinish. 3 st lamphållare. 3 x E27 sockel. Max 3 x 40W. IP20. 80cm kedja och takkopp för krokupphäng i sam..
3 799kr 2 659kr Exkl. moms: 2 127kr
Varumärke: PR Home
Petal taklampa skärm mässing 60cm från PR Home. Petal är en lyxig lampa i metall med mässingfinish. Lampans design är skapad av små mässingfärgade metallöv, vilket gör att den ger ifrån sig ett vackert ljus. Finns även som fönsterlampa i samma serie.Beställ nu och kombinera olika lampor från Petal-s..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Marlow taklampa svart 90cm från PR Home. Marlow är en modern och fashionabel takkrona med hängande stavar i metall. Stavarna hänger i två lager och skapar ett vackert ljusspel. Lampan finns i tre olika storlekar och kan matchas i samma rum eller hem.Beställ nu!..
3 712kr 2 598kr Exkl. moms: 2 078kr
Varumärke: PR Home
Marlow taklampa svart 45cm från PR Home. Marlow är en modern och fashionabel takkrona med hängande stavar i metall. Stavarna hänger i två lager och skapar ett vackert ljusspel. Lampan finns i tre olika storlekar och kan matchas i samma rum eller hem.Beställ nu!..
2 199kr 1 539kr Exkl. moms: 1 231kr
Varumärke: PR Home
Hue taklampa Grå 45cm från PR Home. Hue är en jordnära lampa som är gjord för utomhusbruk. Den gråa utomhusskärmen i konstrotting klarar både väder och vind. Skärmen har en flätad struktur och ger ett vackert ljusmönster. Finns i två andra storlekar och kan enkelt kombineras och matchas.Beställ Hue ..
3 299kr 2 804kr Exkl. moms: 2 243kr
Varumärke: PR Home
Hue taklampa Grå 30cm från PR Home. Hue är en jordnära lampa som är gjord för utomhusbruk. Den gråa utomhusskärmen i konstrotting klarar både väder och vind. Skärmen har en flätad struktur och ger ett vackert ljusmönster. Finns i två andra storlekar och kan enkelt kombineras och matchas.Beställ Hue ..
3 299kr 2 804kr Exkl. moms: 2 243kr
Varumärke: PR Home
Hue taklampa Grå 20cm från PR Home. Hue är en jordnära lampa som är gjord för utomhusbruk. Den gråa utomhusskärmen i konstrotting klarar både väder och vind. Skärmen har en flätad struktur och ger ett vackert ljusmönster. Finns i två andra storlekar och kan enkelt kombineras och matchas.Beställ Hue ..
1 099kr 934kr Exkl. moms: 747kr
Varumärke: PR Home
Petal taklampa skärm mässing 45cm från PR Home. Petal är en lyxig lampa i metall med mässingfinish. Lampans design är skapad av små mässingfärgade metallöv, vilket gör att den ger ifrån sig ett vackert ljus. Finns även som fönsterlampa i samma serie.Beställ nu och kombinera olika lampor från Petal-s..
849kr 594kr Exkl. moms: 475kr
Varumärke: PR Home
Petal taklampa rund mässing 45cm från PR Home. Petal är en lyxig lampa i metall med mässingfinish. Lampans runda design är skapad av små mässingfärgade metallöv, vilket gör att den ger ifrån sig ett vackert ljus. Finns även som fönsterlampa i samma serie.Beställ nu och kombinera olika lampor från Pe..
2 249kr 1 574kr Exkl. moms: 1 259kr
Varumärke: PR Home
Norton plafond svart 40cm från PR Home. Norton är en taklampa i enkel design med en akrylskiva som sprider ljuset och samtidigt förhindrar bländning. Lampans ram är av metall. Lampan ger bäst effekt och ljus ifrån sig om den kombineras med en vit eller frostad ljuskälla.Välj mellan två olika färger ..
1 599kr 1 119kr Exkl. moms: 895kr
Varumärke: PR Home
Norton plafond mässing 40cm från PR Home. Norton är en taklampa i enkel design med en akrylskiva som sprider ljuset och samtidigt förhindrar bländning. Lampans ram är av metall. Lampan ger bäst effekt och ljus ifrån sig om den kombineras med en vit eller frostad ljuskälla.Välj mellan två olika färge..
1 599kr 1 119kr Exkl. moms: 895kr
Varumärke: PR Home
Martha taklampa natur/svart 50cm från PR Home. Martha är gjord av naturmaterialet rotting och har en snyggt tonad ombréeffekt. Lampan passar perfekt ovanför köksbordet, i vardagsrummet. Rottinglampan finns i två storlekar.Beställ din härligt tvåfärgade naturlampa idag!..
2 199kr 1 539kr Exkl. moms: 1 231kr
Varumärke: PR Home
Martha taklampa natur/svart 38,5cm från PR Home. Martha är gjord av naturmaterialet rotting och har en snyggt tonad ombréeffekt. Lampan passar perfekt ovanför köksbordet, i vardagsrummet eller i en korridor med högt i tak. Taklampan finns i två storlekar.Beställ din naturlampa idag!..
1 599kr 1 119kr Exkl. moms: 895kr
Varumärke: PR Home
Marlow taklampa svart 60cm från PR Home. Marlow är en modern och fashionabel takkrona med hängande stavar i metall. Stavarna hänger i två lager och skapar ett vackert ljusspel. Lampan finns i tre olika storlekar och kan matchas i samma rum eller hem.Beställ nu!..
2 299kr 1 609kr Exkl. moms: 1 287kr
Varumärke: PR Home
Denise taklampa rotting natur 60cm från PR Home. Denise har en takskärm flätad i naturrotting och är gjord för inomhusbruk. Kan även användas utomhus, men kräver då sladdställ för utomhusbruk. Naturmaterialet kan skifta i färg och storlek eftersom varje skärm är handgjord. Finns i tre olika storleka..
2 399kr 1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Varumärke: PR Home
Denise taklampa rotting natur 53cm från PR Home. Denise har en takskärm flätad i naturrotting och är gjord för inomhusbruk. Kan även användas utomhus, men kräver då sladdställ för utomhusbruk. Naturmaterialet kan skifta i färg och storlek eftersom varje skärm är handgjord. Finns i tre olika storleka..
1 799kr 1 259kr Exkl. moms: 1 007kr
Varumärke: PR Home
Denise taklampa rotting natur 46cm från PR Home. Denise har en takskärm flätad i naturrotting och är gjord för inomhusbruk. Kan även användas utomhus, men kräver då sladdställ för utomhusbruk. Naturmaterialet kan skifta i färg och storlek eftersom varje skärm är handgjord. Finns i tre olika storleka..
1 199kr 839kr Exkl. moms: 671kr
Visar 1 till 19 av 19 ( 1 sidor )