Meny
Din Kundvagn

Restaurangbelysning

Om du har ett belysningsprojekt har du kommit rätt!

Vi på LampKompaniet hjälper gärna till med ditt Restaurangbelysningsprojekt, vare sig storlek eller typ. Vi arbetar flexibelt och har väldigt bra kommunikation. Vår fokus på bra samarbeten har lett till att LampKompaniet har fått starka och meningsfulla kundrelationer genom åren.

Vi har över 80st belysnings leverantörer i Sverige och Europa (Flos, Belid, Tre Well, Mullan, Stay Hot, PR Home och Konsthantverk) är bara några stycken av alla våra leverantörer vilket gör att vi har ett stort utbud av härlig och funktionell belysning. Vi kan garantera att du kommer att hitta något som passar dig och dina behov. 

LampKompaniet har även tillgång till våra svenska leverantörers gedigna kunskapsbas  om belysning som vi kompletterar med en passion för nyskapande idéer och en vilja att erbjuda en ljusdesign som på bästa sätt kombinerar tradition och innovation. 

För dig som är arkitekt eller designer är LampKompaniet den bästa lösningen! Vi erbjuder tydlig märkning av produkter enligt specifikation på ritningar. Klar komunikation och leverans när det passar dig!
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.