Meny
Din Kundvagn

Badrumslampa Tak

Badrumslampa med takfäste i finaste design. Massa fina badrumslampor som inte finns någon annan stans i Sverige. Låt dig inspireras av vårt våtrums sortiment av lampor.
Varumärke: Mullan Lighting
Kura badrum plafond klar/opal 12cm IP65. Badrumslampan Kura från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörscheman. Denna taklampa i badrummet har minimalistisk mässing och glas och har en charmig minimalistisk estetik som elegant kan installeras över ett skåp el..
2 309kr Exkl. moms: 1 847kr
Varumärke: Mullan Lighting
Oregon B badrumslampa plafond 12cm IP65. Oregon B badrumslampa plafond  från Mullan Lighting har en ren och modern design. Med en mässingshållare och en brunnsglasskärm har denna vägglampa för badrum en attraktiv industriell estetik som elegant kan installeras över en spegel, smink eller något ..
2 969kr Exkl. moms: 2 375kr
Varumärke: Mullan Lighting
Oregon A badrumslampa plafond 12cm IP65. Oregon A plafond för badrum från Mullan Lighting har en snygg design. Med en skyddsbur i mässing och ett brunnsglas, har denna vägglampa för badrum en charmig industriell estetik som elegant kan installeras över en spegel, smink eller något annat område. Den ..
2 639kr Exkl. moms: 2 111kr
Varumärke: Mullan Lighting
Darya badrumstaklampa 32cm IP65. Badrumstaklampan Darya från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna taklampa i badrummet har en mässingsskärm och har en charmig industriell estetik som elegant kan installeras över ett skåp eller en smink. Den väderbe..
4 099kr Exkl. moms: 3 279kr
Varumärke: Mullan Lighting
Darya badrumslampa plafond 32cm IP65. Badrumslampan Darya från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna taklampa i badrummet har en mässingsskärm och har en charmig industriell estetik som elegant kan installeras över ett skåp eller en smink. Den väder..
3 439kr Exkl. moms: 2 751kr
Varumärke: Mullan Lighting
Gal badrumslampa plafond prismatisk 30cm IP65. Badrumslampan Gal från Mullan Lighting har en snygg design. Gal-lampan har en lampskärm av Holophane-glas. LED-rörlampan är diskret inrymd i en vattentät droppformad glasskärm som efterliknar en vintage glödlampa. Den vattentäta egenskapen hos denna bad..
2 439kr Exkl. moms: 1 951kr
Varumärke: Mullan Lighting
Deniz badrum plafond opal 20cm IP44. Badrumslampan Deniz från Mullan Lighting har en modern design. Deniz taklampa har en lampskärm i opalglas som sprider ljuset och sprider det mjukt och jämnt i rummet. LED-rörlampan är diskret inrymd i en fukttålig glasskärm som skyddar ljuset från vattenstänk.Lam..
2 049kr Exkl. moms: 1 639kr
Varumärke: Mullan Lighting
Cherith badrum plaofnd prismatisk 20cm IP44. Den infällda armaturen Cherith för badrum från Mullan Lighting har en modern design som förkroppsligar vintage-attraktionskraft. Taklampan Cherith har en prismatisk glasklot gjord av Holophane-glas. LED-rörlampan är noggrant inrymd i en vattentät glasskär..
2 179kr Exkl. moms: 1 743kr
Varumärke: Mullan Lighting
Cherith badrumstaklampa prismatisk 21cm IP44. Badrumstaklampan Cherith från Mullan Lighting har en modern design som förkroppsligar vintage-attraktionskraft. Cherith taklampa har en prismatisk glasklot gjord av Holophane-glas. LED-rörlampan är noggrant inrymd i en vattentät glasskärm som påminner om..
2 309kr Exkl. moms: 1 847kr
Varumärke: Mullan Lighting
Ayr badrum plafond klar/opal/prismatisk 12cm IP65. Badrumslampan Ayr från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörkoncept. Denna taklampa i badrummet har minimalistisk mässing och glas och har en charmig minimalistisk estetik som elegant kan installeras över et..
2 579kr Exkl. moms: 2 063kr
Varumärke: Mullan Lighting
Kairi badrumstaklampa klar 18cm IP65. Kairi badrumstaklampa från Mullan Lighting har en klassisk design. Kairi taklampa har en konisk lampskärm gjord av elegant klart glas. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät glasskärm och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den vattentäta ..
3 369kr Exkl. moms: 2 695kr
Varumärke: Mullan Lighting
Maris badrumstaklampa prismatisk 30cm IP65. Badrumstaklampan Maris från Mullan Lighting har en stilren design. Maris taklampa har en böjd lampskärm gjord av Holophane-glas. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät glasskärm och är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den vattentäta ..
3 309kr Exkl. moms: 2 647kr
Varumärke: Mullan Lighting
Talise badrum infälld lampa 30cm IP65. Badrumslampan Talise från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna taklampa i badrummet har en mässingsskärm och har en charmig industriell estetik som elegant kan installeras över en spegel eller smink. Den vatte..
3 309kr Exkl. moms: 2 647kr
Varumärke: Mullan Lighting
Talise badrumstaklampa 30cm IP65. Taklampan Talise badrum från Mullan Lighting är ett mångsidigt val som kan fungera i en mängd olika interiörer. Denna taklampa i badrummet har en mässingsskärm och har en charmig industriell-estetik som elegant kan installeras över en spegel eller smink. Den vattent..
3 569kr Exkl. moms: 2 855kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna badrumstaklampa klar 35cm IP44. Badrumstaklampan Laguna från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Laguna taklampa har en enkel klotskärm av klart glas. Denna taklampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta egenskapen hos denna hänglampa för badrum ..
3 769kr Exkl. moms: 3 015kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna badrumstaklampa klar 30cm IP44. Badrumstaklampan Laguna från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Laguna taklampa har en enkel klotskärm av klart glas. Denna taklampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta egenskapen hos denna hänglampa för badrum ..
2 779kr Exkl. moms: 2 223kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna badrumstaklampa klar 25cm IP44. Badrumstaklampan Laguna från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Laguna taklampa har en enkel klotskärm av klart glas. Denna taklampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta egenskapen hos denna hänglampa för badrum ..
2 639kr Exkl. moms: 2 111kr
Varumärke: Mullan Lighting
Laguna badrumstaklampa klar 20cm IP44. Badrumstaklampan Laguna från Mullan Lighting har en enkel men snygg design. Laguna taklampa har en enkel klotskärm av klart glas. Denna taklampa är klassad IP44 så att den tål vattenstänk från alla håll. Den vattentäta egenskapen hos denna hänglampa för badrum ..
2 309kr Exkl. moms: 1 847kr
Varumärke: Mullan Lighting
Hydra badrumstaklampa 40cm IP65. Badrumstaklampan Hydra från Mullan Lighting har en stilren och modern design. Pendellampan Hydra har en kupolskärm av mässing och en flätad, dekorativ kabel. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät droppformad glasskärm som skyddar rörljuset från fukt. De..
7 269kr Exkl. moms: 5 815kr
Varumärke: Mullan Lighting
Hydra badrumstaklampa 30cm IP65. Badrumstaklampan Hydra från Mullan Lighting har en stilren och modern design. Pendellampan Hydra har en kupolskärm i mässing. LED-rörlampan är omsorgsfullt inrymd i en vattentät droppformad glasskärm som skyddar rörljuset från fukt. Den vattentäta egenskapen hos denn..
5 819kr Exkl. moms: 4 655kr
Visar 1 till 20 av 41 ( 3 sidor )