Meny
Din Kundvagn

Bordslampor

Den rätta Bordslampan kan göra så stor skillnad på stämningen i ett rum.

Och stilen kan förändras markant om du känner för det.

Med våra brett sortiment av bordslampor lamphållare och skrivbordslampor kan ni färgkombinera med er nuvarande taklampa, vägglampa eller golvlampa.

Och varför inte köpa en snygg lampskärm till, ur vårt breda sortiment av lampskärmar.

Låt förändringarnas vind blåsa, och köp din nya lampa idag! 

Tillverkare: PR Home
Malcolm Bordslampa, en lampa med ett ståtligt kattdjur i samma stil som Fru Nilsson. Lampan är svart och har en svart finish, själva lampfoten är ultimat då den lätt kan stå i en fönsterkarm eller i smala utrymmen. Köp denna ultimata lampa idag!..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
Gatsby Bordslampa är en svart-vit dröm! Den passar såväl till den moderna stilen som till andra stilar. Tycker du att ditt vardagsrum börjar se lite tråkigt ut? Piffa upp den med en Gatsby Lampfot, det lyser garanterat upp tillvaron. Så låt den lysa upp ditt hem idag!..
1 999kr 1 799kr Exkl. moms: 1 439kr
Tillverkare: PR Home
Fru Nilsson bordslampa är en stilren lampa med en apa som ska föreställa Herr Nilssons fru. Varför inte matcha den med en Omera Lampskärm i sammet? Klicka hem den idag och friska upp dina barndomsminnen! ..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
Tilde Skrivbordslampa Svart 49cm. Tilde skrivbordslampa från PR Home är en trendig lampa för arbetsstunden eller fritidsaktiviteten. Lampan har en matt finish, justerbar arm och finns dessutom i guld eller grå/mässing.Tilde skrivbordslampa hjälper dig att skapa ett funktionellt och vackert hem!..
1 299kr 1 169kr Exkl. moms: 935kr
Tillverkare: PR Home
Tilde Skrivbordslampa Guld 49cm. Tilde skrivbordslampa från PR Home är en trendig lampa för arbetsstunden eller fritidsaktiviteten. Lampan har en matt finish, justerbar arm och finns dessutom i svart eller grå/mässing.Tilde skrivbordslampa hjälper dig att skapa ett funktionellt och vackert hem!..
1 299kr 1 169kr Exkl. moms: 935kr
Tillverkare: PR Home
Tilde Skrivbordslampa Grå/Mässing 49cm. Tilde skrivbordslampa från PR Home är en trendig lampa för arbetsstunden eller fritidsaktiviteten. Lampan har en matt finish, justerbar arm och finns dessutom i guld eller svart.Tilde skrivbordslampa hjälper dig att skapa ett funktionellt och vackert hem!..
1 299kr 1 169kr Exkl. moms: 935kr
Tillverkare: PR Home
Linda Bordslampa Grå 52cm. Linda bordslampa från PR Home är en traditionellt snygg bordslampa som enkelt kan matchas med de flesta lampskärmar. Lampan levereras tillsammans med en 1,8 meter lång svart sladd.Intregrera mjuka och moderna detaljer i ditt hem med Linda bordslampa!..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
Linda Bordslampa Brun 52cm. Linda bordslampa från PR Home är en traditionellt snygg bordslampa som enkelt kan matchas med de flesta lampskärmar. Lampan levereras tillsammans med en 1,8 meter lång svart sladd.Intregrera mjuka och moderna detaljer i ditt hem med Linda bordslampa!..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
Betty Bordslampa Klar 35cm. Betty bordslampa från PR Home är en snygg lampa i glas, med ett vackert handslipat mönster som tagit inspiration från korgflätning. Varje lampa är unikt handslipad, har en justerbar krok och levereras med en 2 meter lång transparent sladd.Intregrera upplyftande och modern..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
PR Home Mrs Tall lampfot. PR Home Mrs Tall Bordslampa Mässing 78cm är en ståtlig lampfot med mattsvart/brun finish. Bordslampan har en vackert grafisk form som skapar en unik design. Lampan kan matchas med många olika typer av skärmar och ger din inredning en elegant touch. Levereras med en 2,5 mete..
1 499kr 1 349kr Exkl. moms: 1 079kr
Tillverkare: PR Home
Linda Bordslampa Svart 52cm. Linda bordslampa från PR Home är en traditionellt snygg bordslampa som enkelt kan matchas med de flesta lampskärmar. Lampan levereras tillsammans med en 1,8 meter lång svart sladd.Intregrera mjuka och moderna detaljer i ditt hem med Linda bordslampa!..
999kr 899kr Exkl. moms: 719kr
Tillverkare: PR Home
Bordslampa Icon med Monkey Blå/Silver Lampskärm 29cm från PR Home är en stilmedveten kombination som skapar vackra kontraster. Det spännande mönstret på lampskärmen kan ge liv åt ett annars enkelt rum. Finns i tre andra mönstervariationer av natur och apor och kan med fördel kombineras.Beställ denna..
599kr 539kr Exkl. moms: 431kr
Tillverkare: PR Home
Wells Bordslampa Vit 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Tillverkare: PR Home
Wells Bordslampa Svart 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Tillverkare: PR Home
Wells Bordslampa Rosa 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Tillverkare: PR Home
Wells Bordslampa Grön 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Visar 1 till 16 av 227 ( 15 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.