Meny
Din Kundvagn

Lyktstolpar

Varumärke: Elstead Lighting
Cleveland 1-Lt utomhus lyktstolpe väderbitet brons/klar 232,5 cm IP44. Den Cleveland 1-Lt utomhus lyktstolpen från Elstead Lighting är en elegant belysning designad för att pryda din plats. Tillverkad av hållbar aluminium, dess väderbitna bronsfinish kompletterar de klassiska linjerna och den tillta..
4 699kr Exkl. moms: 3 759kr
Varumärke: Elstead Lighting
Tournai 3-ljus extra stor lyktstolpe londonderry/glas 295 cm IP44. Tournai 3-ljus lyktstolpe från Kichler som är mästare inom utomhusbelysning. Tillverkad av gjuten aluminium skryter den med en unik åldrad look med tunga texturer, mörka toner och en exklusiv Londonderry-finish. De klara seedade glas..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Elstead Lighting
Cotswold Lane 3-lt Utomhus lyktstolpe Grecian brons 257cm. Cotswold Lane 3-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är ett perfekt komplement till alla klassiska eller traditionella exteriördesigner. Lyktans klara glaspaneler ger en touch av gammaldags charm samtidigt som den ger gott om belysning till..
11 699kr Exkl. moms: 9 359kr
Varumärke: Elstead Lighting
English Bridle 3-lt L Utomhuslyktstolpe Svart 242.6cm. Den English Bridle 3-lt  utomhuslyktstolpe från Elstead Lighting är en fantastisk ljuskälla som kommer att förändra utseendet på ditt utomhusutrymme elegant. Denna unika lyktstolpe är utformad för att framkalla charmen på den engelska lands..
12 699kr Exkl. moms: 10 159kr
Varumärke: Elstead Lighting
English Bridle 3-lt stor utomhuslampa stolpe Brittisk brons 242.6cm. Den English Bridle 3-lt stora utomhuslampan från Elstead Lighting är en fantastisk ljuskälla som kommer att förändra utseendet på ditt utomhusutrymme elegant. Denna unika lyktstolpe är utformad för att framkalla charmen på den..
12 699kr Exkl. moms: 10 159kr
Varumärke: Elstead Lighting
Baton Rouge 4-lt utomhus lampstolpe valnöt 258cm. Baton Rouge 4-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är en anmärkningsvärd ljuskälla som kommer att höja ditt utomhusutrymme. Denna lyktstolpe är utformad med utsmyckade detaljer och är utformad för att ge en extra touch av charm och elegans till ditt..
11 699kr Exkl. moms: 9 359kr
Varumärke: Elstead Lighting
Baltimore 1-lt stor utomhus lyktstolpe väderbiten brons 239cm. Baltimore 1-lt stora utomhuslampstolpe från Elstead Lighting är ett showstoppande ljus som utstrålar en tidlös och klassisk charm. Med intrikata bladfinialdetaljer är varje produkt handbehandlad i en väderbiten bronspatina för en unik to..
5 999kr Exkl. moms: 4 799kr
Varumärke: Elstead Lighting
Philadelphia 3-lt utomhuslampa stolpe gammal brons 237cm. Philadelphia 3-lt utomhuslampa stolpe från Elstead Lighting är ett fantastiskt tillskott till alla traditionella eller periodfastigheter. Philadelphia har distinkta detaljer som framkallar en känsla av tidlös elegans. Det bärnstensfärgade gla..
4 799kr Exkl. moms: 3 839kr
Varumärke: Elstead Lighting
Chicago 1-lt utomhuslampa stolpe rostig bronspatina 246,5cm. Chicago 1-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är en skickligt utformad lampa som kommer att göra ett fantastiskt tillskott till ditt utomhusutrymme. Chicago-serien av klassiska aluminiumlyktor har en sekelskiftesstil som utstrålar elegan..
5 599kr Exkl. moms: 4 479kr
Varumärke: Elstead Lighting
Chicago 1-lt utomhuslampa stolpe texturerad svart 246,5cm. Chicago 1-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är en skickligt utformad lampa som kommer att göra ett fantastiskt tillskott till ditt utomhusutrymme. Chicago-serien av klassiska aluminiumlyktor har en sekelskiftesstil som utstrålar elegans ..
3 899kr Exkl. moms: 3 119kr
Varumärke: Elstead Lighting
Norfolk 3-lt utomhus lyktstolpe svart 227cm. Norfolk 3-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är ett slående ljus som kommer att göra ett vackert tillskott till ditt hems exteriör. Norfolk lyktstolpe erbjuder unik styling och exceptionellt värde för alla bostadsapplikationer. Varje lyktpanel är skick..
6 899kr Exkl. moms: 5 519kr
Varumärke: Elstead Lighting
Wexford 2-lt utomhus lyktstolpe svart/silver 228,5cm. Wexford 2-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är ett fängslande ljus som kommer att belysa ditt utomhusutrymme med den traditionella charmen. Med sina imponerande blyinfattade lyktpaneler som var och en består av fem individuella glasstycken, e..
4 562kr Exkl. moms: 3 649kr
Varumärke: Elstead Lighting
Chapel 2-lt utomhus tvillinglampa stolpe svart 227cm. Chapel 2-lt utomhus tvillinglampa stolpe från Elstead Lighting är en fantastisk blandning av stil och kvalitet som säkert kommer att höja utseendet på ditt utomhusutrymme. Med sin klassiska design och snygga linjer är denna lyktstolpe det pe..
11 299kr Exkl. moms: 9 039kr
Varumärke: Elstead Lighting
Chapel 1-lt utomhuslampa stolpe svart 179cm. Chapel 1-lt utomhuslampa stolpe från Elstead Lighting är en fantastisk blandning av stil och kvalitet som säkert kommer att höja utseendet på ditt utomhusutrymme. Med sin klassiska design och snygga linjer är denna lyktstolpe det perfekta tillskottet till..
7 499kr Exkl. moms: 5 999kr
Varumärke: Elstead Lighting
Parish 2-lt utomhus tvillinglampa stolpe svart 228cm. Parish 2-lt utomhus tvillinglampa stolpe från Elstead Lighting är en perfekt blandning av stil och kvalitet som säkert kommer att höja utseendet på ditt utomhusutrymme. Med sin minimala men eleganta design är församlingen ett riktigt uttalan..
11 299kr Exkl. moms: 9 039kr
Varumärke: Elstead Lighting
Parish 1-lt utomhuslampa stolpe svart 180cm. Parish 1-lt utomhuslampa från Elstead Lighting är en perfekt blandning av stil och kvalitet som säkert kommer att höja utseendet på ditt utomhusutrymme. Med sin minimala men eleganta design är församlingen ett riktigt uttalande som är utformat med fin upp..
7 499kr Exkl. moms: 5 999kr
Varumärke: Elstead Lighting
Wilmslow 1-lt utomhuslampa stolpe svart 330cm. Wilmslow 1-Lt utomhuslampa från Elstead Lighting är ett perfekt komplement till både inhemska och kommersiella miljöer. Den viktorianskt inspirerade lyktdesignen har klara glaspaneler som kastar en varm, inbjudande glöd över din omgivning. Lyktstol..
29 999kr Exkl. moms: 23 999kr
Varumärke: Elstead Lighting
Grampian 1-lt utomhuslampa stolpe svart 270cm. Grampian 1-Lt utomhuslampa stolpe från Elstead Lighting är ett perfekt komplement till alla traditionella eller periodiska fastigheter. Den viktorianskt inspirerade lyktdesignen har klara glaspaneler som kastar en varm, inbjudande glöd över din omg..
10 999kr Exkl. moms: 8 799kr
Varumärke: Elstead Lighting
Ledbury 1-lt utomhuslampa stolpe svart 192,4cm. Ledbury 1-Lt utomhuslampa från Elstead Lighting är inspirerad av den tidlösa elegansen hos vintagelyktor. Ledbury-lyktstolpen är utformad med en elegant svart yta och är utformad för att göra omklädningslampor till en lek, vilket säkerställer att ditt ..
4 299kr Exkl. moms: 3 439kr
Varumärke: Elstead Lighting
Kinsale 1-lt utomhuslampa stolpe svart 193cm. Kinsale 1-Lt utomhuslampa från Elstead Lighting är en hållbar och elegant belysningslösning för alla utomhusutrymmen. Med sin sexsidiga design ger denna lyktstolpe en touch av elegans till din utomhusinredning. Den är tillverkad av svart polymer och är b..
4 599kr Exkl. moms: 3 679kr
Visar 1 till 20 av 21 ( 2 sidor )