Meny
Din Kundvagn

Globen Lighting

Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Rondo 45cm Vit är en högkvalitativ taklampa med sex separata armar i mattvit pulverlackad metall. Denna snygga lampa med inspiration från skogens träd ger vackert liv till din inredning. Levereras med en 1,2 meter lång vit textilkabel med vajer.Denna lampa är ett härlig..
2 599kr Exkl. moms: 2 079kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Rondo 45cm Svart är en högkvalitativ taklampa med sex separata armar i mattsvart pulverlackad metall. Denna snygga lampa med inspiration från skogens träd ger vackert liv till din inredning. Levereras med en 1,2 meter lång vit textilkabel med vajer.Denna lampa är ett hä..
2 599kr Exkl. moms: 2 079kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Pallas 80cm Klar är en högkvalitativ pendel med nio separat hängande glaskulor i tre olika storlekar som också är enkel att justera i höjd. Denna lyxiga pendel passar utmärkt i vardagsrummet och levereras med en 2 meter lång textilkabel.Låt denna härliga lampa lyfta upp..
5 999kr Exkl. moms: 4 799kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Hive 35cm Grå är en snygg taklampa i lackad vit-/antracitfärgad metall med ljusgenomsläpp mellan lamellerna. Denna högkvalitativa lampa är ett stilfullt tillskott för ditt hem och levereras med en 1,2 meter lång transparent kabel med vajer.Ta din heminredning till nästa..
1 399kr Exkl. moms: 1 119kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Galaxy 55cm i Antikmässing är en iögonfallande takkrona med nio armar i två olika nivåer. Denna lyxiga taklampa levereras med en 1,2 meter lång transparent kabel med vajer.Denna snygga lampa skapar en härlig atmosfär i ditt hem!..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Drops 50cm Svart är en imponerande pendel i mattsvart metall med 15 vackra kupor i klart glas. Levereras med en 2 meter lång transparent kabel med vajer och inbyggd trafo i takkoppen, som är krokupphängd.Denna lampa skapar en härlig atmosfär i ditt hem!..
4 799kr Exkl. moms: 3 839kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Drops 50cm Krom är en imponerande pendel med 15 vackra kupor i klart glas. Levereras med en 2 meter lång transparent kabel med vajer och inbyggd trafo i takkoppen, som är krokupphängd.Denna lampa skapar en härlig atmosfär i ditt hem!..
4 799kr Exkl. moms: 3 839kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Globen Pendel Comet 29cm Mässing är en vacker och högkvalitativ pendel med sex armar i borstad mässing. Denna attraktiva lampa levereras tillsammans med en vit textilkabel med vajer.Låt denna snygga pendel ge din inredning det lilla extra!..
1 599kr Exkl. moms: 1 279kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Pendel Art Deco 36cm Rök är en unikt formad taklampa med influenser från art decon. Det rökfärgade glaset kombineras snyggt med borstad mässing. Levereras med en 1,2 m lång transparent sladd.Pendeln Art Deco ger ditt hem ett vackert lyft!..
1 899kr Exkl. moms: 1 519kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Pendel Art Deco 36cm i Mässing är en unikt formad taklampa med influenser från art decon. Det vita opalglaset mot borstad mässing skapar en iögonfallande kontrast. Levereras med transparent sladd och matchande takkopp i borstad mässing.Pendeln Art Deco ger ditt hem ett vackert lyft!..
1 899kr Exkl. moms: 1 519kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Pendel Arch 70 cm i svart har åtta bågformade armar och är ett riktigt blickfång. Du kan enkelt förändra uttrycket på lampan "Arch" genom att låta lamphållarna hänga nedåt eller uppåt. Denna högkvalitativa pendel levereras med 3 meter lång transparent kabel och vajrar. Köp ditt exemp..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Varumärke: Globen Lighting
Globen Lighting Pendel Arch 70 cm i Borstad Mässing har åtta bågformade armar och är ett riktigt blickfång. Du kan enkelt förändra uttrycket på lampan "Arch" genom att låta lamphållarna hänga nedåt eller uppåt. Denna högkvalitativa pendel levereras med 3 meter lång transparent kabel och vajrar.Pende..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Varumärke: Globen Lighting
Divine Taklampa från Globen Lighting. Divine Taklampa har en diameter på 55 cm och höjden är 40-200 cm, den är även vit och mässing med tranparenta sladdar som även är justerbara i höjd. Den är, som namnet indikerar, väldigt vacker och passar underbart bra i rum där det är högt i tak, den ser även l..
5 999kr Exkl. moms: 4 799kr
Visar 1 till 13 av 13 ( 1 sidor )