Meny
Din Kundvagn

Eichholtz

Varumärke: Eichholtz
Infinity Double ljuskrona brons/glas 69,5cm. Infinity Double ljuskrona från Eichholtz är en glittrande armatur som ger ditt hem karaktär. Denna charmiga Art Deco-taklampa har en bronshöjdpunktsupphängning och en tvådelad trumformad nyans fylld med dekorativa kristallglasstavar. Denna överdådiga..
34 999kr Exkl. moms: 27 999kr
Varumärke: Eichholtz
Eclips vägglampa mässing/svart 27,5cm. Eclips vägglampa från Eichholtz är en fängslande lampa som kommer att kanalisera lyxig stil och en modern look in i ditt hem. Eclips vägglampa känns igen på sin slående, vintage mässingsfärdiga bas med en svängarm och en avsmalnande svart lampskärm och ger varj..
3 799kr Exkl. moms: 3 039kr
Varumärke: Eichholtz
Eclips vägglampa guld/benvit 27,5cm. Eclips vägglampa från Eichholtz är en fängslande lampa som kommer att kanalisera lyxig stil och en modern look in i ditt hem. Eclips vägglampa känns igen på sin eleganta, guldfärdiga bas med en svängarm och en avsmalnande benvit lampskärm och ger alla interiörer ..
3 799kr Exkl. moms: 3 039kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa mässing/svart 26cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att ge boutiquehotell elegans i ditt interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska vintage mässingsfärdiga vägglampa en justerbar arm med en veckad svart tygla..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa nickel/svart 26cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att ge boutiquehotell elegans i ditt interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska nickelfärdiga vägglampa en justerbar arm med en veckad svart tyglampskär..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa nickel/vit 26cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att ge boutiquehotell elegans i ditt interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska nickelfärdiga vägglampa en justerbar arm med en veckad lampskärm i vitt tyg. La..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa guld/vit 26cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att ge boutiquehotell elegans i ditt interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska guldfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad lampskärm i vitt tyg. Lampsk..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa guld/svart 26cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att ge boutiquehotell elegans i ditt interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska guldfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad svart tyglampskärm. Lampsk..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Lexington Swing vägglampa nickel/vit 27cm. Vägglampan Lexington Swing från Eichholtz är en suverän designvägglampa som ger elegans till din inredning. Med en justerbar svängarm med nickelfinish och en vit veckad lampskärm kommer denna attraktiva vägglampa att lägga till modern stil i ditt hem. ..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Eichholtz
Lexington Swing vägglampa mässing/svart 27cm. Vägglampan Lexington Swing från Eichholtz är en suverän designvägglampa som ger elegans till din inredning. Med en justerbar svängarm med antik mässingsfinish och en svart veckad lampskärm kommer denna attraktiva vägglampa att lägga till modern stil i di..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Eichholtz
Westbrook vägglampa brons/vit 27cm. Westbrook vägglampa från Eichholtz är en förtrollande lampa som kommer att bjuda in den eleganta stilen och elegansen i boutiquehotellbelysningsscheman till din bostad. En modern tolkning av en klassisk ljusdesign, denna lyxiga vägglampa utstrålar tidlös charm. De..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Eichholtz
Westbrook vägglampa guld/vit 27cm. Westbrook vägglampa från Eichholtz är en förtrollande lampa som kommer att bjuda in den eleganta stilen och elegansen i boutiquehotellbelysningsscheman till din bostad. En modern tolkning av en klassisk ljusdesign, denna lyxiga vägglampa utstrålar tidlös charm. Den..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Varumärke: Eichholtz
Clayton vägglampa mässing/klar 38cm. Clayton vägglampa från Eichholtz är en graciös sconce som kommer att kanalisera klassisk stil in i ditt interiör. Elegant och sofistikerad, denna eleganta vintage mässingsfärdiga vägglampa har en rörformad glaskropp med en rund väggplatta. Lampan hålls av en stöd..
4 599kr Exkl. moms: 3 679kr
Varumärke: Eichholtz
Valentine vägglampa nickel/glas 38cm. Valentine vägglampa från Eichholtz är en snygg lampa inspirerad av antika vägglampor. Med en elegant rektangulär väggplatta med en renfodrad arm och en rundad bas som stöder en cylindrisk nyans i frostat glas, kommer detta härliga nickelfärdiga väggljus att ge e..
4 199kr Exkl. moms: 3 359kr
Varumärke: Eichholtz
Valentine vägglampa mässing/vit 38cm. Valentine vägglampa från Eichholtz är en snygg lampa inspirerad av antika vägglampor. Med en elegant rektangulär väggplatta med en renfodrad arm och en rundad bas som stöder en alabastercylindrisk nyans, kommer detta härliga antika mässingsfärdiga väggljus att g..
7 699kr Exkl. moms: 6 159kr
Varumärke: Eichholtz
Valentine vägglampa brons/glas 38cm. Valentine vägglampa från Eichholtz är en snygg lampa inspirerad av antika vägglampor. Med en elegant rektangulär väggplatta med en renfodrad arm och en rundad bas som stöder en cylindrisk nyans i frostat glas, kommer detta härliga bronsfärdiga väggljus att ge en ..
4 699kr Exkl. moms: 3 759kr
Varumärke: Eichholtz
Cambell vägglampa brons/vit 28cm. Cambell vägglampa från Eichholtz är en elegant lampa som kommer att ge minimalistisk modernitet i hjärtat av ditt interiör. Denna lysande och högkvalitativa vägglampa kombinerar sofistikerad stil och funktionalitet och har en bronsfinish och en justerbar svängarm. D..
4 299kr Exkl. moms: 3 439kr
Varumärke: Eichholtz
Romeo Single väggslampa antik mässing 29,5cm. Romeo Single wall lamp från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att kanalisera modernitet i ditt interiörschema. Med en distinkt silhuett med en elegant antik mässingsfinish, kastar denna högkvalitativa vägglampa ett dekorativt ljusmönster på v..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Eichholtz
Deangelo vägglampa mässing/vit 66cm. Deangelo vägglampa från Eichholtz är en elegant lampa som kommer att ge en injektion av glans till ditt hem. Med en antik mässingsram med en graciös vit glasglob med en virveleffekt är detta sofistikerade väggljus spännande fantastiskt. Med sin moderna och vackra..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Varumärke: Eichholtz
Wilson vägglampa mässing/vit 19cm. Wilson vägglampa från Eichholtz är en elegant och snygg lampa inspirerad av modern design från mitten av århundradet. Detta slående väggljus har en sfärisk vit glasskärm med en virveleffekt som sprider ett mjukt och varmt ljus i hela rummet. Glasskärmen stöds av en..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Visar 1 till 20 av 821 ( 42 sidor )