Meny
Din Kundvagn

Eichholtz

Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa gunmetal bronze/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en gunmetal bronsfinish på ramen och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glö..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa nickel/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en lyxig nickelram och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glöd i vilken inredning so..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Gascogne L vägglampa mässing/glas 40cm. Gascogne L vägglampa från Eichholtz är en attraktiv vägglampa som kommer göra ett starkt stiluttalande i ditt hem. Med en ram i vintage mässingfinish och en skärm av räfflat och fasat klarglas, skapar denna förtrollande vägglampa en mjuk och varm glöd i vilken..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Hildebrandt S takkrona mässing/glas 65 cm. Hildebrandt S takkrona från Eichholtz med fallande kristallglasdroppar är en perfekt konversationsstartare till din entré eller vardagsrum. Med en vintage mässingsfinish kommer denna spektakulära och högkvalitativa palmbladsformade takkrona garanterat att f..
18 499kr Exkl. moms: 14 799kr
Varumärke: Eichholtz
Brissac takkrona mässing/vit 105 cm. Takkronan Brissac från Eichholtz är en imponerande gestaltning av mittsekels modern elegans som kommer att höja din livsutrymme. Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer har Brissac takkrona en elegant metallram med en finish i antik mässing, vilket ger ..
26 999kr Exkl. moms: 21 599kr
Varumärke: Eichholtz
Levy bordslampa mässing/marmor/linne 92,5 cm. Bordslampan Levy från Eichholtz är en distinkt och fängslande lampa som kommer att förbättra atmosfären i vilket rum som helst. Tillverkad med en felfri uppmärksamhet på detaljer, förkroppsligar denna lampa sofistikation och lyx. Levy bordslampan har en ..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Miko bordslampa mässing/vit 70 cm. Bordslampan Miko från Eichholtz är en symbol för enastående lyx och tidlös sofistikering. Denna utsökta lampa är ett vittnesmål om noggrann hantverk och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till en sann mästerverk inom belysningsdesign. Miko bordslampan skryte..
6 499kr Exkl. moms: 5 199kr
Varumärke: Eichholtz
Scalo bordslampa mässing/svart 79 cm. Bordslampan Scalo från Eichholtz är en mästerverk av design och hantverk som utstrålar tidlös elegans. Denna utsökta lampa skryter med en fängslande vintage mässingfinish och en stabil svart granitbas, skapande en slående kontrast som förhöjer vilket rum som hel..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Corallo bordslampa mässing/svart 68,5 cm. Bordslampan Corallo från Eichholtz är en slående blandning av modern sofistikation och tidlös elegans. Denna exceptionella lampa visar upp en vintage mässingfinish, en massiv svart granitbas och en raffinerad rektangulär svart skärm, vilket gör den till ett ..
10 999kr Exkl. moms: 8 799kr
Varumärke: Eichholtz
Foglia bordslampa mässing/svart 76,5 cm. Bordslampan Foglia från Eichholtz är en fängslande blandning av texturer och konstnärlighet som för med sig sofistikerad grace till vilket rum som helst. Liknande en fjäder vilar den vintage mässingsbasen av denna bordslampa med elegans på en smidig svart gra..
9 999kr Exkl. moms: 7 999kr
Varumärke: Eichholtz
Amber L bordslampa mässing/vit 89 cm. Amber L bordslampa från Eichholtz är en perfekt blandning av modern elegans och prakt. Denna imponerande bordslampa är utformad för att göra ett uttalande oavsett om den placeras på ett nattduksbord, sidobord eller konsolbord. Amber L bordslampa har en slående b..
10 999kr Exkl. moms: 8 799kr
Varumärke: Eichholtz
Infinity Double takkrona brons/glas 69,5 cm. Infinity Double takkrona från Eichholtz är en glittrande armatur som ger ditt hem karaktär. Denna charmiga art déco-taklampa har en upphängning i brons och en tvådelad trumformad skärm fylld med dekorativa kristallglasstavar. Denna överdådiga takkrona fun..
34 999kr Exkl. moms: 27 999kr
Varumärke: Eichholtz
Eclips vägglampa mässing/svart 27,5 cm. Eclips vägglampa från Eichholtz är en fängslande lampa som kanaliserar lyxig stil och en modern look i ditt hem. Eclips vägglampa känns igen på sin slående bas i vintage mässing med en svängarm och en avsmalnande svart lampskärm. Den ger varje interiör en neut..
3 799kr Exkl. moms: 3 039kr
Varumärke: Eichholtz
Eclips vägglampa guld/benvit 27,5 cm. Eclips vägglampa från Eichholtz är en fängslande lampa som kanaliserar lyxig stil och en modern look i ditt hem. Eclips vägglampa känns igen på sin eleganta, guldfärgade bas med en svängarm och en avsmalnande benvit lampskärm. Den ger alla interiörer en neutral ..
3 799kr Exkl. moms: 3 039kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa mässing/svart 26 cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som adderar boutiquehotellens elegans till din interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska vägglampa i vintage mässing en justerbar arm med en veckad svart tyglampskär..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa nickel/svart 26 cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som adderar boutiquehotellens elegans till din interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska nickelfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad svart tyglampskärm. La..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa nickel/vit 26 cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som adderar boutiquehotellens elegans till din interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska nickelfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad lampskärm i vitt tyg. La..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa guld/vit 26 cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som adderar boutiquehotellens elegans till din interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska guldfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad lampskärm i vitt tyg. Lampsk..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Wentworth Single vägglampa guld/svart 26 cm. Wentworth Single vägglampa från Eichholtz är en charmig lampa som kommer att addera boutiquehotellens elegans till din interiör. Inspirerad av klassiska vägglampor har denna fantastiska guldfärgade vägglampa en justerbar arm med en veckad svart tyglampskä..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Varumärke: Eichholtz
Lexington Swing vägglampa nickel/vit 27 cm. Vägglampan Lexington Swing från Eichholtz är en suverän designvägglampa som ger elegans till din inredning. Med en justerbar svängarm med nickelfinish och en vit veckad lampskärm kommer denna attraktiva vägglampa att addera modern stil i ditt hem. Vägglamp..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Visar 1 till 20 av 782 ( 40 sidor )