Meny
Din Kundvagn

Markslöjd AB

Tillverkare: Markslöjd AB
Soap Taklampa Svart/flerfärgad 55cm ser med sina nio olikfärgade ljuskällor och runda kupor ut som härliga färglada såpbubblor! Bryt av det enfärgade och låt Soap Taklampa sprida sitt ljus och glädje i ditt hem. Soap Taklampa finns också i enfärgad rök. Nyhet! Köp din lampa idag!..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Sicily Taklampa Krom/klar 66cm är en fräsch och stilren lampa med tre mjukt rundade ljuskupor på olika höjder för att sprida sitt vackra ljus. Med sina detaljer i krom blir Sicily Taklampa en härlig prydnad i ditt hem och en självklar ljuskälla. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag! ..
2 399kr Exkl. moms: 1 919kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Rock Taklampa Mönstrad grå 40cm är en lampa som med sin enkla men vackra kupa i marmormönster med detaljer av mässing och vit insida ger ett läckert intryck. Rock Taklampa passar fint i miljöer med andra inredningsdetaljer i marmor. En rykande färsk nyhet! Köp din lampa redan idag!..
1 899kr Exkl. moms: 1 519kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Paris Taklampa Svart 80cm är en pampig ljuskrona med tio ljuskällor monterade på stomme av svart metall. Ljuskällorna på olika höjder ger Paris Taklampa en spännande och originell touch! Inte bara sprider lampan sitt efterlängtade ljus, den blir också en härlig inredningsdetalj. Nyhet! Köp den redan..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Kom Taklampa Vit/mässing 41cm är en snygg och stilren lampa med kåpa i vit metall i bronsfärgad infattning och vit textilkabel. Kom Taklampa är ett självklart inslag i det moderna hemmet. Kom Taklampa finns även med svart kåpa och infattning i krom. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag!..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Kom Taklampa Svart/krom 41cm är en snygg och stilren lampa med kåpa i svart metall i kromad infattning och svart textilkabel. Kom Taklampa är ett självklart inslag i det moderna hemmet. Kom Taklampa finns även med vit kåpa och infattning i mässing. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag!..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Globe Taklampa Krom 50cm är en härlig lampa formad som en glob med strängar av krom. Genom mindre kulor i krom som följer med förvandlar du Globe Taklampa till en magisk fantasiglob, en fantastisk ljuskälla och en inredningsdetalj som fångar ögat. En rykande färsk nyhet! Köp ditt exemplar idag!..
3 999kr Exkl. moms: 3 199kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Couture Taklampa Svart 80 cm är i sin enkelhet en stilren lampa som med sina fem ljuskällor ger ett härligt ljussken och blir en häftig inredningsdetalj i det moderna rummet. Couture Taklampa levereras i svart med svarta kablar, men finns också i antik. En nyhet! Köp den idag!..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Couture Taklampa Antik 80 cm är i sin enkelhet en stilren lampa som med sina fem ljuskällor ger ett härligt ljussken och blir en häftig inredningsdetalj i det moderna rummet. Couture Taklampa levereras i antikfärg med svarta kablar, men finns också i svart. En nyhet! Köp den idag!..
2 399kr Exkl. moms: 1 919kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Capital Taklampa Mässing 62,5cm är en stilren lampa med sex ljuskupor dekorativt monterade i vacker mässing. Capital Taklampan är justerbar i höjd och ger ett härligt och intagande ljus. Capital taklampa finns även att beställa i krom. Nyhet! Köp Capital Taklampa redan idag!..
2 199kr Exkl. moms: 1 759kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Capital Taklampa Krom 62cm är en stilren lampa med sex ljuskupor dekorativt monterade i skinande krom. Capital Taklampa är justerbar i höjd och ger ett härligt och intagande ljus. Capital Taklampa finns även att beställa i mässing. Nyhet! Köp Caital Taklampa redan idag! ..
2 199kr Exkl. moms: 1 759kr
Tillverkare: Markslöjd AB
BAS Taklampa Vit 50cm är en modern och stilren lampa som med sin enkla klockformade vita skärm i metall sprider efterlängtat ljus i rummet. Med sin enkla elegans smälter BAS Taklampa in i de flesta miljöer. BAS Taklampa finns även att köpa i mindre storlek. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag! ..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Tillverkare: Markslöjd AB
BAS Taklampa Vit 40cm är en modern och stilren lampa som med sin enkla klockformade vita skärm i metall sprider efterlängtat ljus i rummet. Med sin enkla elegans smälter BAS Taklampa in i de flesta miljöer. BAS Taklampa finns även att köpa i större storlek. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag! ..
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Markslöjd AB
Soap Taklampa Svart/rök 55 är en härlig och inbjudande lampa med sina nio ljuskällor monterade i dekorativt välvda rökfärgade glaskupor. Soap Taklampa finns också att köpa som flerfärgad. En bubblig nyhet! Köp ditt exemplar redan idag!..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Visar 1 till 14 av 14 ( 1 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.