Meny
Din Kundvagn

Mullan Lighting

Varumärke: Mullan Lighting
Cullen B ljuskrona mässing 81-88cm. Cullen B ljuskrona från Mullan Lighting är en industriell ljuskrona med fem armar som strålar ut från dess centrum. Varje arm har en vridbar led som gör att plattorna på denna ljuskrona kan justeras upp eller ner. Cullen B-ljuskronan ser fantastisk ut när den tänd..
14 349kr Exkl. moms: 11 479kr
Varumärke: Mullan Lighting
Praia ljuskrona mässing 70cm. Praia-ljuskronan från Mullan Lighting är en ljuskrona i industriell stil som har en iögonfallande design. Praia ljuskronan har en svart ring och fem taklampor i bur som kommer att kasta ett varmt sken i alla moderna utrymmen. Ljuskronans mattsvarta ring är upphängd i fe..
9 599kr Exkl. moms: 7 679kr
Varumärke: Mullan Lighting
Lome ljuskrona mässing 60cm. Ljuskronan Lome från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har en elegant design. Lomé-ljuskronan har en svart ring och fem taklampor. Ljuskronans mattsvarta ring är upphängd i fem kablar. Lome-ljuskronan är ett perfekt val för kök, biljardsalonger eller alla område..
8 999kr Exkl. moms: 7 199kr
Varumärke: Mullan Lighting
Jam Jar ljuskrona klar 10cm. Jam Jar ljuskronan från Mullan Lighting har en iögonfallande vintagedesign. Denna ljuskrona har fem taklampor och en charmig vintage-estetik som kan installeras stilfullt i hem, barer och restauranger. Tillverkad av en original "Le Parfait"-burk omvandlad till en vacker ..
5 749kr Exkl. moms: 4 599kr
Varumärke: Mullan Lighting
Bridgetown ljuskrona mässing 104-124cm. Bridgetown ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har en iögonfallande design. Denna ljuskrona ger ditt hem en industriell touch. Bridgetown-ljuskronan har sex mässingsarmar som ger ett mer industriellt utseende, och det mjuka glöden från ny..
10 049kr Exkl. moms: 8 039kr
Varumärke: Mullan Lighting
Flemish ljuskrona mässing 140cm. Flemish-ljuskronan från Mullan Lighting är en ljuskrona i tre nivåer i ljusstil som har 32 lampor. Denna ljuskrona kommer att ge en lyxig och varm känsla i ditt hem. Flemish ljuskronan är perfekt för en bred belysning och ser bra ut när den tänds med en varm glödlamp..
73 499kr Exkl. moms: 58 799kr
Varumärke: Mullan Lighting
Riad ljuskrona klar 25cm. Riad-ljuskronan från Mullan Lighting är ett perfekt val för ditt inre utrymme. Denna ljuskrona har fem ljusglas med justerbara krokar och en charmig minimalistisk estetik som kan installeras elegant i ett vardagsrum eller kök. Dessa glasskärmar ger en mild glöd som framhäve..
8 999kr Exkl. moms: 7 199kr
Varumärke: Mullan Lighting
Agusta ljuskrona klar/opal 30cm. Agusta ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona med fem glasklot som är upphängda i en pulverlackerad svart takros. Dessa glasglober ger en mild glöd som framhäver den mässingsfinishen på metallbeslagen. Agusta ljuskrona är ett perfekt val som lyser upp ..
6 599kr Exkl. moms: 5 279kr
Varumärke: Mullan Lighting
Agusta ljuskrona klar/opal 30cm. Agusta ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona med tre glasklot som är upphängda i en pulverlackerad svart takros. Dessa glasglober ger en mild glöd som framhäver den mässingsfinishen på metallbeslagen. Agusta ljuskrona är ett perfekt val som lyser upp ..
4 299kr Exkl. moms: 3 439kr
Varumärke: Mullan Lighting
Kigoma ljuskrona mässing 98cm. Kigoma ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona med 13 mässingsarmar som strålar ut från dess mitt. I änden av varje arm finns ett hängande mässingshänge som hängs med en tråd. Kigoma-ljuskronan kommer att ge en charmig estetik till olika interiörscheman.D..
23 549kr Exkl. moms: 18 839kr
Varumärke: Mullan Lighting
Fossa ljuskrona mässing 102cm. Fossa ljuskrona från Mullan Lighting är en industriell ljuskrona med sex armar som strålar ut från dess centrum. I änden av varje arm finns en lamphållare och en rund mässingsring. Fossa ljuskrona är upphängd med hjälp av tre trådar av kontaktledning och matchande takr..
12 449kr Exkl. moms: 9 959kr
Varumärke: Mullan Lighting
Glenties ljuskrona mässing 35cm. Glenties ljuskrona från Mullan Lighting har en iögonfallande design. Med 10 mässingsarmar ger Glenties ljuskrona en glittrande ljusglöd och ger en omgivande atmosfär in i interiören. Ljuskronans sputnikdesign utstrålar ljus i alla riktningar.Glenties ljuskrona kommer..
6 199kr Exkl. moms: 4 959kr
Varumärke: Mullan Lighting
Georgia ljuskrona mässing 120cm. Georgia-ljuskronan från Mullan Lighting är en ljuskrona i industriell stil som har tre mässingsskärmar fästa på en bar. En annan vertikal mässingsstång fäster industriljuskronan vid den medföljande och matchande takrosen. Denna industriella ljuskrona är en perfekt ar..
8 449kr Exkl. moms: 6 759kr
Varumärke: Mullan Lighting
Duleek ljuskrona mässing 71-82cm. Duleek ljuskronan från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har en elegant och funktionell design. Duleek ljuskronan har åtta lamphållare i mässing runt sin yttre ring som kan justeras på ett antal sätt. Ljuskronans svarta stålring är upphängd i tre mässingsst..
10 699kr Exkl. moms: 8 559kr
Varumärke: Mullan Lighting
California ljuskrona beige/svart 95cm. California ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har sex mässingsarmar som strålar ut från ett enda cylindriskt mässingscentrum. I änden av varje mässingsarm finns en kulled som håller en annan mässingsarm. Varje vertikal arm håller en ..
11 649kr Exkl. moms: 9 319kr
Varumärke: Mullan Lighting
Arizona ljuskrona grå/vit 85cm. Arizona ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har sex mässingsarmar. Varje arm håller höga, smala lampskärmar i tyg. Denna moderna ljuskrona är perfekt som en samlingspunkt i mitten av ett vardagsrum eller restaurang. Dess tygnyanser finns i grå el..
10 199kr Exkl. moms: 8 159kr
Varumärke: Mullan Lighting
Kendu ljuskrona mässing 104cm. Kendu ljuskrona från Mullan Lighting är en modern ljuskrona som har en stilren och funktionell design. Denna ljuskrona ger ditt hem en elegant touch. Kendu ljuskronan har åtta mässingsarmar, varje arm har en justerbar dubbel lamphållare som kan placeras på ett antal sä..
12 849kr Exkl. moms: 10 279kr
Varumärke: Mullan Lighting
San Jose ljuskrona mässing 88cm. San Jose ljuskrona från Mullan Lighting är en modern och industriell ljuskrona som har tre mässingsarmar som sticker ut från ett cylindriskt centrum. På varje arm sitter en lamphållare och koppskärm i mässing. San Jose ljuskronan är djärv och ovanlig och är lämplig f..
4 749kr Exkl. moms: 3 799kr
Varumärke: Mullan Lighting
Mombasa ljuskrona mässing 60cm. Mombasa-ljuskronan från Mullan Lighting är en modern och industriell ljuskrona som har tre slanka mässingsarmar som sticker ut från ett cylindriskt centrum. Mombasa ljuskronan kommer att ge en modern och industriell touch till köksutrymmen, vardagsrum och restauranger..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Varumärke: Mullan Lighting
San Jose ljuskrona mässing 26-130cm. San Jose ljuskrona från Mullan Lighting är en modern och industriell ljuskrona som har fem justerbara mässingsarmar som strålar ut från ett mässingscentrum. Varje arm har två justerbara vridleder som gör att ljuskronan kan justeras i många lägen. San Jose ljuskro..
11 249kr Exkl. moms: 8 999kr
Visar 1 till 20 av 243 ( 13 sidor )