Meny
Din Kundvagn

Byten och Returer

Hos oss får du 60 DAGAR på dig att ångra ditt köp. (OBS! Bryt ej plasten på lampskärmar)

Enligt distansavtalslagen har ni rätt som konsument att ångra ert köp utan speciell anledning inom 14 dagar från mottagandet av varorna, hos oss får du 60 dagar. Ångerfristen börjar löpa från det att du mottagit varan.

För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. 

Varorna skall returneras oanvända och i en hel originalförpackning med faktura eller följesedel. Vi betalar tillbaka det du erlagt för varorna (gäller ej frakten). 

Vid ett ångerköp är det du själv som står för returportot.

Returneras en vara med skadad originalförpackning, debiteras en kostnad för värdeminskning. Den varierar från fall till fall. Lampskärmar med plasten borttagen kan inte säljas igen och kan därför inte returneras.
SÅ HÄR RETURNERAR DU DINA VAROR (GRATIS VID BYTE FÖR SAMMA BELOPP ELLER MER)

Klicka här så kommer du till vår retursida, där du fyller i all information och skickar till oss så hjälper vi dig vidare.

Om ditt byte inte är gratis bidrar vi med returfraktsedel från 99 kr

När du fått din returfraktsedel klistrar du den över den gamla adress lappen. 

Ta med paketet till ett DHL serviceställe.

Färdigt!

Alternativt, skicka paketet med valfritt fraktbolag, Posten, Schenker, DHL etc. till: LampKompaniet, Bergvägen 15, 341 32 Ljungby. Men vänligen hör av dig till oss så att vi vet att din retur är på väg.

Så snart vi mottagit ditt paket och förutsatt att varorna är i oskadat skick och i originalförpackning, så godkänns returen och Klarna återbetalar kvarstående belopp. (obs! kostnad för frakt dras bort från utbetalningen om vår retursedel använts).Klarna kontaktar er med information om hur och när återbetalningen utförs.


BYTE

Vill du byta till annan vara för samma/högre belopp får du gratis returfrakt.

Gör en retur på det du vill returnera, beställ de nya varorna och lägg till i meddelande fältet att det är en bytesorder för 

order nr: ___, så  ordnar vi en retursedel åt er som kommer via mejl eller skickas per post.

Vid frågor, kontakta oss på info@lampkompaniet.se eller på telefon 0372-50225.