Meny
Din Kundvagn

Plisserade Lampskärmar

Plisserade lampskärmar är ofta tillverkade i bomull eller plast samt har en vacker, välarbetad och romantisk karaktär. Lampskärmarna passar in såväl i sovrummet som i vardagsrummet, och kan med enkelhet kombineras med vilka typer av fötter som helst. Livslängden på plisserade lampskärmar kan bevaras vid användande av en LED-ljuskälla.

Varumärke: PR Home
Sofia Stygn Plisse Lampskärm Offwhite - 5 storlekar. Sofia Stygn Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampskärmen finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skap..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Natur - 5 storlekar. Sofia Stygn Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen präg..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Offwhite - 5 storlekar. Sofia Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen prägel ..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Natur - 5 storlekar. Sofia Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen prägel på ..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i vit från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna grön och rosa!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bordslamp..
399kr Exkl. moms: 319kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i rosa från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna grön och vit!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bordslamp..
399kr Exkl. moms: 319kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i ljusgrön från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna vit och rosa!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bords..
399kr Exkl. moms: 319kr
Wilma Lampskärm Classico Vit
På lager
Varumärke: PR Home
Wilma lampskärm classico vit från PR Home är i plisserat linne med knytband. Finaste kvalitet. En söt lampskärm med fina detaljer. Känn rummet förnyas och förändras med en ny lampskärm.  1 storek: Höjd; 11cm,   Bred Botten 18cm,   Bred Topp 5cm..
307kr Exkl. moms: 246kr
Hilde Lampskärm Lin Svart
Förbeställ
Varumärke: PR Home
Hilde lampskärm är en härligt plisserad skärm från PR Home. En lampskärm som är lätt att kombinera med olika lampfötter. Ge din lampfot en ny skärm idag!Denna skärm måste special beställas i minst 5 exemplar.Obs!!  Då gäller inte vanliga returregler, för att varan är specialbeställd går den ej att r..
274kr Exkl. moms: 219kr
Visar 1 till 9 av 9 ( 1 sidor )