WELLS - Vårnyhet från PR Home


 

Våren är en ny start när allt födds på nytt. För att fira att våren äntligen är på väg har PR Home bestämt sig för att uppdatera sitt sortiment genom att ta in flera nya lampor som du nu kan köpa hos oss här på Lampkompaniet. En av de stora nyheten för den här våren är dessa härliga lampor.

 

WELLS:

WELLS serien är en serie av olika lampor det är taklampor, bordslampor, och fönsterlampor. Lamporna kommer i mjuka pastellfärger men en guldfärgad insida som verkligen får lampan att se snygg och unik ut. Serien går att köpa just nu hos oss här på Lampkompaniet, vill du ha en snygg lampa? Tveka då inte att köpa en från WELLS serien.

 

Sortiment:

WELLS är en PR Home Nyhet iflera olika färger, vad sägs om rosa, mild lindblomsgrön svart och vit? Här på Lampkompaniet kan du beställa allihopa, självklart till ett bra pris och med riktigt snabb frakt.

 

Kvalité och pris:

När du beställer en lampa från lampkompaniet kan du förvänta dig att få en lampa av hög kvalité. Det beror på att vi bara arbetar med bra företag som erbjuder bra lampor. PR Home har i flera år arbetat för att deras lampor ska vara båda snygga och billiga. Att de sedan har en riktigt bra kvalité är en extra bonus.

Stil:

Stilen på WELLS lampor vi erbjuder här på Lampkompaniet är väldigt smakfull. Lamporna kan passa in med de flesta stilarna och dess olika färger gör det enklare för dig att hitta rätt lampa för din egen stil. Sedan erbjuds också flera olika modeller av lampor så du kan hitta något som passar dig oavsett om du behöver en taklampa, bordslampa eller fönsterlampa.

 

Nu till påsk kanske du vill ändra lite med din inredning? Då kan en ny lampa vara en perfekt idé för att verkligen binda samman stilen i rummet. En snygg lampa kan ge rummet en ljusare känsla, kombinera detta med en vårstädning så kan ett tråkigt rum fyllas av nytt liv.

 

Prisbild:

PR Home har tillverkat flera olika lampor till WELLS serien för att alla ska kunna ha råd med en WELLS lampa. 

Idag finns alla kombinationer i lager så oavsett vad du beställer i vårt WELLS sortiment så kan du få snabb frakt. Men många av PR Homes varor säljs som smör i solsken så skynda att fynda…


Well(s) []

Jag tror det blir BRA med en sådan här lampa =)

Vi hörs igen….