Vem är Ideal Lux?

 

Dags för några nya ord om en av våra favorit leverantörer...

Ideal Lux är ett Italienskt företag som tillverkar mängder av olika sorters lampor. Det har gått 40 år sedan företaget grundades i Venedig och nu håller de på att expandera till resten av världen också. Deras största styrka är utan tvekan att de erbjuder snygga lampor för alla olika budgetar. De erbjuder några av branschens bästa lampor i sin prisklass, de går helt enkelt inte att slå. Här på Lampkompaniet uppskattar vi verkligen Ideal Lux och vill ge fler kunder möjligheten att kunna upptäcka detta varumärke.

 

Utbud:

Ideal Lux har ett väldigt stort utbud av olika lampor. De erbjuder allt från moderna ljuskronor, till mer klassiska lampor. De erbjuder också mindre, mer minimalistiska lampor

som passar perfekt i ett modernt hem. Lamporna är tillverkade i olika kombinationer av material som metall, glass och kristall. Nedan ser du en Stella taklampa, en mycket tjusig lampa. 

Leverans till Sverige:

Här på Lampkompaniet erbjuder vi flera olika lampor från just Ideal Lux och finns de inte i lager  här i Sverige så fraktas lamporna snabbt och enkelt till oss från deras lager i Mirano och så skickar vi dem vidare till dig. Det är skönt med europeiska leverantörer!

 

I lådan:

Några av lamporna behöver monteras på grund av deras storlek och att det skulle vara för ömtåliga att frakta monterade. Att beställa en lampa som ni sedan måste montera ihop kan vara lite läskigt, speciellt om ni inte har gjort det tidigare. Ni kan dock vara helt lugna, i varje låda från Ideal Lux får ni med en tydlig instruktion för hur lampan ska sättas ihop/upp. Denna instruktion är väldigt enkel att både läsa och förstå, med hjälp av den kommer det att bli enkelt att sätta ihop/upp lampan.

 

Idé och design:

 

När Ideal Lux grundades så grundades det med en särskild idé i åtanke. Det var att de skulle tillverka lampor med en italiensk design med den bästa kvalitén för sitt pris. Denna idé har de verkligen lyckats följa, det syns väldigt tydligt om vi kollar på designen av deras lampor. De har helt enkelt en lampa för dig, oavsett din personlighet eller stil. Du kan hitta allt från retro och klassisk till modernt och elegant. De har helt enkelt något för alla och du lär inte bli besviken på kvalitén. Det är därför väldigt många människor väljer att köpa lampor från Ideal Lux. Ideal-Lux showroom i Mirano I Italien! 

 

Sverige och Skandinavien:

Eftersom Ideal-Lux är en italiensk leverantör kan det verka konstig att märket har blivit riktigt populärt i Sverige och Skandinavien. Detta beror dock på att Ideal Lux också är en Europeisk leverantör, de säljer lampor i hela Europa. Dessutom erbjuder de riktigt snabb frakt. Om du vill beställa italienska lampor är Ideal-Lux ett riktigt bra alternativ då du kan få hem din lampa snabbt, på ca 2-7 dagar beroende på vart den lagerhålls. Kombinera detta med deras snygga design och utmärkta kvalité till ett bra pris så har du ett riktigt vinnar märke. 

Nedan ser du Millennium taklampa i rost och drivveds look...