Hej igen!

Här på LampKompaniet är det fullt upp, snart är det December och därmed vinter, snö och mys och inte att förglömma en av årets största helger! 

Denna gång vill jag framhålla Divine taklampa! Den är verkligen, som namnet indikerar, väldigt vacker. Det matta vita glaset ger en känsla av lugn, de tunna och transparenta sladdarna skapar en illusion där man nästan tror att glasen hänger fritt. Med vackra mässingsdetaljer är det en underbar taklampa som passar väldigt bra i rum där det är högt i tak. 

Den här fantastiska taklampan kommer från Globen Lighting, ett företag som har funnits på marknaden i 35 år. Varje år har de överraskat oss med några nya snygga, spännande och funktionella produkter! Deras breda sortiment exporteras över hela världen.


Som ett företag är de väldigt stolta över ”På Globen Lighting är man alltid välkommen och mycket väl omhändertagen” Detta är vad deras kunder säger=)

Globen Lighting föddes 1983 och har sitt huvudkontor i Svenljunga där det hela startade, här designas även alla deras produkter. Grunden av deras design är modern och kreativ. I dagens läge är de en av de största företagen inom lampindustrin i Sverige. 

Här på LampKompaniet har vi nyss avslutat ett spännande projekt på en restaurang här i Skandinaven. Taket var 7,5 m högt och resultatet blev fantastiskt med denna Divine taklampa! 

Gör som restaurangen och köp hem en Divine taklampa från LampKompaniet idag!