Hösten 2020 - trendiga nyheter från PR Home

Inred för en härlig höst med lampor i japandistil och jerseytyg. Förbered hemmet för den kommande årstiden och låt PR Homes lampor smälta in bland höstens mustiga och murriga toner.

Rispapperskärmar i japandistil

Maki, sani och yuni - våra moderna och japaninspirerade rispapperlampor är några av Lampkompaniets trendigaste nyheter denna höst. Japandi är en het stil där det minimalistiskt nordiska möter de lite mer traditionella japanska formerna. Stilen är enkel och skandinavisk, men samtidigt omsorgsfullt genomtänkt - perfekt för den som trivs med en dämpad, varm och lugnande inredningsstil. Looken är funktionell och lätt att integrera i hemmet. 


 

Lampor i japandistil gör sig bäst med mörka träslag, svarta detaljer och möbler som är låga. Var lekfull med vackert gröna växter i terrakottakrukor, dessa passar perfekt med lampornas design. Matcha med inredningsdetaljer i skandinavisk stil och fokusera på mottot “less is more” - undvik alltså för många prydnadssaker och håll rummen öppna. Välj dina inredningsdetaljer med omsorg, undvik överflöd och låt rispapperskärmarna i japandistil dra åt sig uppmärksamheten. Lampkompaniets japandiinspirerade lampserie från PR Home skapar en mysig stämning i ditt hem och sprider ett mjukt ljus i den kommande mörka årstiden.  
Mjuka former i jerseytyg
Våra lampor Tea, Flora, Rosa och Dalia ingår alla i en av PR Homes serier med skärmar i olika former och storlekar - alla klädda i mjukt och vitt jerseytyg. Lamporna ger ett mjukt och behagligt allmänljus som skapar en hemtrevlig atmosfär. 


 


Oavsett om du letar efter en trevlig lampa att hänga ovanför köksbordet, eller en lampskärm som ger ifrån sig det mjuka ljuset som passar en höstkväll i soffan, så är denna lampserie ett utomordentligt val. Matcha de vita lamporna från Lampkompaniet med naturliga material såsom bambu, ek och ull. För att skapa en bra balans mellan den asiatiskt inspirerade designen och det nordiskt enkla, lägg fokus på tapeter eller möbler med färgstarka och iögonfallande motiv. Stilsäkra ditt hem med PR Homes elegant avskalade lampor och upptäck hur din inredning kan få en helt ny atmosfär, även med små ändringar.