Meny
Din Kundvagn

Watt o Veke

Varumärke: Watt o Veke
Anna 80 cotton jersey plafond vit 80cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Varumärke: Watt o Veke
Anna 60 cotton jersey plafond vit 60cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Varumärke: Watt o Veke
Anna 40 cotton jersey plafond vit 40cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 399kr Exkl. moms: 1 919kr
Varumärke: Watt o Veke
Vilde taklampa svart 40cm från Watt & Veke. Vilde taklampa är originell och har ett vackert mönster av oblekt papperssnöre. Lampans livliga former hålls i styr av en fasadkonstruktion som skapar fina böljningar. Om du väljer en klar ljuskälla ger Vilde lampa ifrån sig ett intressant ljusspel mot väg..
1 549kr Exkl. moms: 1 239kr
Varumärke: Watt o Veke
Spoon pendant svart 150cm från Watt & Veke. Spoon pendant är en av modellerna från den omtyckta serien Spoon & Box, ritat av den välkända inredningsdesignern Hanna Wessman. Lampan har en elegant design och tar oss tillbaka i tiden.Taklampan är i retrostil och har fina mässingdetaljer som lyfter din ..
6 799kr Exkl. moms: 5 439kr
Varumärke: Watt o Veke
Pelle taklampa svart 40cm från Watt & Veke. Pelle taklampa är en riktig klassiker med inslag av dagens trendiga industridesign. Med sin matta finish och vita insida är den snygg ovanför bordet.Oavsett vilken typ av interiör du har, passar Pelle taklampa - köp ditt exemplar idag!..
1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Varumärke: Watt o Veke
Johnny taklampa svart 28cm från Watt & Veke. Johnny taklampa är en lampa med högklassig design till en lagom storlek. Lampan höjer nivån på din inredning och matchar de flesta interiörstilar.Häng Johnny över ditt middagsbord - beställ din redan nu! ..
2 099kr Exkl. moms: 1 679kr
Varumärke: Watt o Veke
Ingrid taklampa plafond vit 60cm från Watt & Veke. Ingrid taklampa är en trendig takplafond i modern design som passar på de platser där en hängande lampa inte är att föredra. Bomullsjerseytyget gör att lampan sprider ett vackert och lugnt ljus.Ingrid har en självklar plats i ditt hem - beställ din ..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Varumärke: Watt o Veke
Hugo fönsterlampa koppar 19cm från Watt & Veke. Hugo fönsterlampa är en smyckande lampa som är fin både med och utan lampskärm. Lampans råa kopparfinish är tidlös och har samtidigt tagit inspiration från den trendiga industriella designen. En ring för lamphållaren är inkluderad.Hugo har en självklar..
229kr Exkl. moms: 183kr
Varumärke: Watt o Veke
Hope opal taklampa 28cm från Watt & Veke. Hope taklampa är en lampa som har ett behagligt vitt opalfärgat glas och enkel design. Varje exemplar är ensamt i sitt slag - de är alla munblåsta och därmed unika.Upphänget i mässing ingår och lampan är fin både ensam i ett fönster eller i grupp ovanför ett..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Varumärke: Watt o Veke
Hope liten rökgrå fönsterlampa 17cm från Watt & Veke. Hope fönsterlampa är en lampa som har ett behagligt vitt opalfärgat glas och enkel design. Varje exemplar är ensamt i sitt slag - de är alla munblåsta och därmed unika.Upphänget i mässing ingår och lampan är fin både ensam i ett fönster eller i g..
999kr Exkl. moms: 799kr
Varumärke: Watt o Veke
Deborah fönsterlampa mässing 26.5cm från Watt & Veke. Deborah fönsterlampa är med sina mjuka former och romantiska stil en riktig sevärdhet. Den orientaliska designen gör mässingen extra effektfull och du kan enkelt kombinera denna lampa med en passande ljuskälla.Beställ hem denna lampa du också - d..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Varumärke: Watt o Veke
Cindy taklampa vit 40cm från Watt & Veke. Cindy taklampa är en lampa som är vardaglig med stabil struktur. Lampans glas är blåst och monterat för hand, vilket gör varje exemplar unikt. Cindy passar utmärkt ovanför matbordet, gärna i par.Köp Cindy taklampa idag och omvandla ditt hems inredning!..
3 399kr Exkl. moms: 2 719kr
Varumärke: Watt o Veke
Cindy taklampa klar 40cm från Watt & Veke. Cindy taklampa är en lampa som är vardaglig med stabil struktur. Lampans glas är blåst och monterat för hand, vilket gör varje exemplar unikt. Cindy passar utmärkt ovanför matbordet, gärna i par.Köp Cindy taklampa idag och omvandla ditt hems inredning!..
2 199kr Exkl. moms: 1 759kr
Varumärke: Watt o Veke
Box ceiling spot svart 64cm från Watt & Veke. Box ceiling spot är en av modellerna från den omtyckta serien Spoon & Box, ritat av den välkända inredningsdesignern Hanna Wessman. Lampan har ett riktat ljus som ger en organisk och effektfull ljussättning. Med sina vackra och stilfulla mässingdetaljer ..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Varumärke: Watt o Veke
Alex taklampa mässing 27cm från Watt & Veke. Alex taklampa är med sina råa material en lampa som påminner om stickning och kreativt handarbete. Lampans trådar är gjorda av stål och tar tankarna åt forntida hantverk och riddarutrustning.Transformera din inredning redan idag och köp Alex taklampa!..
899kr Exkl. moms: 719kr
Varumärke: Watt o Veke
Spindel grepp är ett skomakarlampsupphäng som är särskillt anpassat för watt & Weke´s glas lampskärmar.- Joy och Hope. Takupphänget är tillverkat av obehandlad mässing, och har 2 meter slät svart tygsladd. Max 40w. Takkopp i plast.OBS glas skärm ingår ej den beställs separat här...
499kr Exkl. moms: 399kr
Varumärke: Watt o Veke
Pelle pendant vit från Watt & Veke. Pelle pendant vit är en lampa med klassisk form och stil, men har samtidigt ett fräscht inslag av modern och genomtänkt industridesign. Lampan har en matt finish och vit insida.Köp Pelle pendant idag och dekorera ditt hem - lampan är vacker för sig själv men kan ä..
1 679kr Exkl. moms: 1 343kr
Varumärke: Watt o Veke
Karl Filip från Watt & Veke. Karl Filip är en opalvit, snyggt fasetterad glasboll som har en skarp stil. Med sin lilla svartlackerade krona ger denna lampa också ett fridfullt intryck och är ett prydligt inslag i hallen, barnrummet eller varför inte ovanför bordet.Välkomna Karl Filip till ditt hem r..
1 999kr Exkl. moms: 1 599kr
Varumärke: Watt o Veke
Ellipse 80 cotton jersey vit 80cm från Watt & Veke. Ellipse 80 taklampa är en lampa med modern och kreativ design. Lampan ger ifrån sig ett mjukt ljus och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Finns i fyra andra vackra färger i storleken mindre.Uppdatera din heminredning och köp Ellipse 8..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Visar 1 till 20 av 29 ( 2 sidor )