Meny
Din Kundvagn

Plafonder

Plafond taklampor, är  härliga lampor som för det mesta inte är så skrymmande  jämfört med traditionella taklampor. Plafond lampor passar därför jätte bra där det är trafikerat, som i en hall och korridor men också i sovrum och vardagsrum!

Varumärke: A-Grossisten
Storkedjan plafond 8 ljus silver 80cm. Storkedjan plafond 8 ljus silver från A-Grossisten är en vacker och modern plafond i rostfritt stål. Denna eleganta lampa med åtta ljuskällor sprider vackert ljus i ditt hem. Beställ nu för ännu vackrare belysning hemma!..
7 299kr 6 569kr Exkl. moms: 5 255kr
Varumärke: A-Grossisten
Lillkedjan plafond 6 Ljus silver 50cm. Lillkedjan plafond 6 Ljus silver från A-Grossisten är en modern och vacker plafond med sex ljuskällor. Väldigt elegant och uppseendeväckande plafond med tjusiga detaljer. Köp nu för att sprida både ljus och charm i ditt hem!..
4 499kr 4 049kr Exkl. moms: 3 239kr
Varumärke: A-Grossisten
Kristallplafond sibylla silver 20cm. Kristallplafond sibylla silver från A-Grossisten är väldigt elegant och skapar en lyxig atmosfär i ditt hem. Unna dig denna vackra kristallplafond och imponera på dina gäster. Köp nu och ge ditt hem den uppgradering du förtjänar!   ..
2 699kr 2 429kr Exkl. moms: 1 943kr
Varumärke: Watt o Veke
Anna 80 cotton jersey plafond vit 80cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Varumärke: Watt o Veke
Anna 60 cotton jersey plafond vit 60cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Varumärke: Watt o Veke
Anna 40 cotton jersey plafond vit 40cm från Watt & Veke. Anna taklampa är ett bra val i de rum där du inte känner att en hängande lampa passar. Lampan är diskret, men samtidigt stilren och modern. Det vita tyget av bomullsjersey ger ifrån sig ett härligt och lugnt ljus i hela rummet.Köp idag och väl..
2 399kr Exkl. moms: 1 919kr
Visar 1 till 6 av 6 ( 1 sidor )