Meny
Din Kundvagn

Takskärmar

Takskärmar kan både matcha resten av din inredning – eller fungera kontrasterande mot den. Små förändringar kan påverka helheten i ditt rum på ett övergripande sätt. Ljussättningen i ett rum kan många gånger vara en viktig del för att skapa en hemtrevlig belysning. Med takskärmar får du möjlighet att påverka både ljusets riktning och styrka, baserat på vilka färger, former och material du väljer! 

Varumärke: PR Home
Karen taklampa natur 70cm från PR Home. Takskärm karen i flätad rotting. Taklampa Karen i flätad rotting. Levereras med svart sladdställ, 1,2m med takkopp. Takkontakt köpes separat.En snyggt designad takskärm för det moderna hemmet!..
3 599kr 2 519kr Exkl. moms: 2 015kr
Varumärke: PR Home
Alva Linne Takskärm Senapsgul, är en härlig rund takskärm i linne. Den sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus. Finns i två storlekar och fem färger, Franza Vit, Senap, Grön, Blå och Rost.Komplettera din lampa med ett takupphänge och en ljuskälla E27 som säljes separat.  Uppdatera ditt rum med e..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Alva Linne Takskärm Rost, är en härlig rund takskärm i linne. Den sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus. Finns i två storlekar och fem färger, Franza Vit, Senap, Grön, Blå och Rost.Komplettera din lampa med ett takupphänge och en ljuskälla E27 som säljes separat.  Uppdatera ditt rum med en Alv..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Alva Linne Takskärm Grön, är en härlig rund takskärm i linne. Den sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus. Finns i två storlekar och fem färger, Franza Vit, Senap, Grön, Blå och Rost.Komplettera din lampa med ett takupphänge och en ljuskälla E27 som säljes separat.  Uppdatera ditt rum med en Alv..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Alva Linne Takskärm Blå, är en härlig rund takskärm i linne. Den sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus. Finns i två storlekar och fem färger, Franza Vit, Senap, Grön, Blå och Rost.Komplettera din lampa med ett takupphänge och en ljuskälla E27 som säljes separat.  Uppdatera ditt rum med en Alva..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Malou Takskärm i Sammet Vit är den populära Malou takskärmen i Vitt linnetyg. Härlig form med fint tyg! Kommer i två olika storlekar. Förnya ditt rum idag!..
979kr 685kr Exkl. moms: 548kr
Varumärke: PR Home
Round takskärm från Pr Home. Round takskärm skira grå är en av våra populäraste takskärmar! Här i tyget Skön, ett härligt tyg i grå. En jättefin takskärm som pryder sin plats och höjer stämningen i ditt rum. Finns i höjderna 60cm och 70cm. Passa på! Förnya ditt rum idag...
999kr 699kr Exkl. moms: 559kr
Varumärke: PR Home
Round takskärm är en av våra populäraste takskärmar!  Här i randig vit/blå, ett härligt poyester tyg . En jättefin takskärm som pryder sin plats och höjer stämningen i ditt rum. Finns i höjderna 60cm, 70cm eller 30cm och 40cm bred.Passa på! Förnya ditt rum idag...
999kr 699kr Exkl. moms: 559kr
Varumärke: PR Home
Alva Bomull Takskärm Franza Vit, är en ljuvlig takskärm i bomullDen fina formen och härliga tyget pryder varje rum.En ljuskälla och takupphänge behövs köpas till.Gör ditt inköp idag! ..
1 199kr 839kr Exkl. moms: 671kr
Varumärke: PR Home
Karen taklampa natur 90cm från PR Home. Takskärm karen i flätad rotting. Taklampa Karen i flätad rotting. Levereras med svart sladdställ, 1,2m med takkopp. Takkontakt köpes separat.En snyggt designad takskärm för det moderna hemmet!..
6 699kr 4 689kr Exkl. moms: 3 751kr
Visar 1 till 10 av 10 ( 1 sidor )