Meny
Din Kundvagn

Värmelampa

Värmelamporna hos oss är av högsta kvalitet, tillverkade i Stockholm Sverige av Stay Hot AB. 

En värmelampa behövs där maten ska hållas varm tills nästa moment av matlagningen är färdigt och givetvis vid slutstationen där maten står och väntar på att bli hämtad eller levererad till kunden.

Flera av värmelamporna är höj och sänkbara, ljuset från lampan är vitt och funkar också som allmänt ljus när de inte behövs som värme över tallriken.

Vare sig det är köksluckan eller lunchbuffén förblir vårt mål att hålla maten varm. Stay Hots högkvalitativa värmehällar, värmelampor och värmelister håller måttet för kökets hårda tag.

Brand: PR Home
Dalia Takskärm Vit 40cm från PR Home. Dalia takskärm ingår i en serie skärmar i olika storlekar och former klädda i vitt jerseytyg. Skärmens diameter är 40cm och höjden 21cm. E27 ringfäste sitter 3cm ner från skärmens ovankant. Sladdställ köpes separat.En snyggt designad takskärm för det moderna hem..
1 399kr Exkl. moms: 1 119kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Svart Lack är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i aluminium, mässing, koppar,..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Svart är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i aluminium, mässing, koppar, krom..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Aluminium är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i aluminium, koppar, svart, kr..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Krom är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i aluminium, mässing, koppar, svart..
3 399kr Exkl. moms: 2 719kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Koppar är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i aluminium, mässing, svart, krom..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1223 Aluminium är en funktionell och lätthanterad lampa som funkar perfekt både för privatpersoner och restaurangägare. Den tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med takkopp, kabel, dragavlastare och strömbrytare!Finns även tillgänglig i mässing, koppar, svart, krom..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Svart Lack är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i a..
3 399kr Exkl. moms: 2 719kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Svart är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i andra ..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Mässing är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i andr..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Krom är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i andra f..
3 399kr Exkl. moms: 2 719kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Koppar är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i andra..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Brand: Stay Hot AB
Stayhot Värmelampa Classic 1224 Aluminium är elegant, funktionell och kvalitativ. Vår Stayhot värmelampa modell 1224 tillverkas i anodiserad aluminium och kommer med hiss, som köket enkelt kan justera för att värma maten vid behov. Montering 25-45 cm ovan maten. Finns även att välja mellan i an..
3 199kr Exkl. moms: 2 559kr
Visar 1 till 13 av 13 ( 1 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.