Meny
Din Kundvagn

Mullan

Mullan

Mullan Lighting är en lamptillverkare som har mycket designlampor att hämta för hotell och restaurangbranchen men givetvis för oss alla. Deras egentillverkade lampor är av högsta kvalitet och ypperligt väl designade. De erbjuder också egeneisignade lampor , där du ihop med deras designteam kan designa din egen lampa. Lampans storlek, bredd, höjd och sladdlängd kan lätt ändras, och givetvis kan du komma med helt egen design.

Produktionen av deras lampor görs till största delen på Irland och Storbritannien, men de har också ett när av kontakter runt om i världen för att kunna tillgodose varja lampbehov. Vi har bra kontakt med Mullan och kan hjälpa dig att hitta just den speciella lampan som kommer göra succé i ditt hus eller din lokal.

Mullan Lighting etablerades under 2008, då grundaren Mike Treanor hade spendeerat föregående år med att resa världen runt för att bygga upp sin design repetoar av lampor. Han har ett mycket känsligt öga för design och infuencerna från hans många resor kommer ut i otroligt välgjorda och vackra lampor, som hela världen kan njuta av. Mullan exporterar sina lampor till hela världen och har ett brett kundspektrum, så som kända varumärken, kändisar och till och med det Brittiska Kungahuset.

Mullan´s lampor håller en blandning av rena linjer, lite vintage och lite världslig flärd som tillsammans bildar ett lampsortiment som både är roligt och klassiskt tidlöst.

Väkommen att förtjusas av Mullans lampor!


Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Reznor Taklampa Pulverlack Grå 16cm har tagit inspiration ifrån 1900-talets början och dess industriella design. Med sitt mjuka ljus skapar denna taklampa en stilfull atmosfär i din restaurang eller ditt hem.Reznor taklampa fångar blicken och passar särskilt för inredningar med minim..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Taklampa Halvblank Mässing 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär i ditt hem och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets a..
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Sphere Taklampa Polerad Mässing 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets arbetsy..
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Sphere Taklampa Polerad Krom 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets arbetsyta...
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Sphere Taklampa Polerad Koppar 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets arbetsyt..
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Sphere Taklampa Antiksilver 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets arbetsyta.U..
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Eden Clear Sphere Taklampa Antikmässing 25cm är skapad för att visa upp Edison Style-glödlampor och hur de sprider sitt varma ljus. Denna taklampa skapar en fräsch och snygg atmosfär och passar utmärkt för sig själv ovanför skrivbordet, eller flera på en rad ovanför kökets arbetsyta...
1 299kr Exkl. moms: 1 039kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Cairo Vägglampa Svart/Silver 14cm har en industriell och smal design och sprider ett mjukt ljus. Med sin moderna stil, som tagit inspiration från 50-talet, passar denna designlampa som vägglampa eller som ljus för tavlor och andra väggdekorationer.Utmärkt för hemmet eller som restaur..
2 499kr Exkl. moms: 1 999kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Cairo Vägglampa Svart/Mässing 14cm har en industriell och smal design och sprider ett mjukt ljus. Med sin moderna stil, som tagit inspiration från 50-talet, passar denna designlampa som vägglampa eller som ljus för tavlor och andra väggdekorationer.Utmärkt för hemmet eller som restau..
2 499kr Exkl. moms: 1 999kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Cairo Taklampa Svart/Mässing 14cm har en industriell och smal design och sprider ett mjukt ljus. Med sin moderna stil passar denna designlampa ovanför kökets arbetsyta eller skrivbordet. Skapa en snygg look genom att hänga flera på rad.Utmärkt för hemmet eller som restaurangbelysning..
2 299kr Exkl. moms: 1 839kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Reznor Taklampa Satinmässing 16cm har tagit inspiration ifrån 1900-talets början och dess industriella design. Med sitt mjuka ljus skapar denna taklampa en stilfull atmosfär i din restaurang eller ditt hem.Reznor taklampa fångar blicken och passar särskilt för inredningar med minimal..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Tillverkare: Mullan
Mullan Lighting Reznor Taklampa Pulverlack Vit 16cm har tagit inspiration ifrån 1900-talets början och dess industriella design. Med sitt mjuka ljus skapar denna taklampa en stilfull atmosfär i din restaurang eller ditt hem.Reznor taklampa fångar blicken och passar särskilt för inredningar med minim..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Visar 1 till 12 av 22 ( 2 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.