Meny
Din Kundvagn

Plisserade Lampskärmar

Plisserade lampskärmar är ofta tillverkade i bomull eller plast samt har en vacker, välarbetad och romantisk karaktär. Lampskärmarna passar in såväl i sovrummet som i vardagsrummet, och kan med enkelhet kombineras med vilka typer av fötter som helst. Livslängden på plisserade lampskärmar kan bevaras vid användande av en LED-ljuskälla.

Varumärke: PR Home
Sofia Stygn Plisse Lampskärm Offwhite - 5 storlekar. Sofia Stygn Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampskärmen finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skap..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Natur - 5 storlekar. Sofia Stygn Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen präg..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Offwhite - 5 storlekar. Sofia Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen prägel ..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Sofia Plisse Lampskärm Natur - 5 storlekar. Sofia Plisse lampskärm från PR Home är en mjukt utformad lampskärm med snygg plissering. Lampan finns i fem olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa en fin dynamik i ditt hem.Mixa och matcha Sofia lampskärmar och skapa en egen prägel på ..
299kr Exkl. moms: 239kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i vit från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna grön och rosa!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bordslamp..
399kr Exkl. moms: 319kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i rosa från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna grön och vit!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bordslamp..
399kr Exkl. moms: 319kr
Varumärke: PR Home
Stella lampskärm i ljusgrön från PR-Home har en rynkad sidenlook och är fodrad med bomullstyg i samma färg. Du kan välja mellan tre olika storlekar på denna snygga lampskärm. Finns även i färgerna vit och rosa!Denna klassiska modell gör sig lika stilfull på en modern lampfot som på en klassisk bords..
399kr Exkl. moms: 319kr
Visar 1 till 7 av 7 ( 1 sidor )