Möt The Mullan ”Celestial Color Series”

Möt Celestial Color Series – LampKompaniet erbjuder en ny kollektion från Mullan Lighting som består av tre vägglampor med ultramodern och futuristisk design som hämtar inspiration från planeterna i vårt solsystem. Dessa armaturer är uppkallade efter planeterna som inspirerade dem: Neptunus, Mars och Jupiter.


NEPTURNUS

Vägglampan Neptune är en ultramodern vägglampa med en slående, avantgardistisk design som kombinerar sofistikering och nöje. Med inspiration från rymden har denna lampa en futuristisk design som är en blandning av minimalism och kreativitet.


JUPITER

Jupiter vägglampa är en distinkt vägglampa som utstrålar ultramodern design och personlighet. Denna statement vägglampa använder material som är inspirerade av rymden och naturen för att producera denna experimentella design.


MARS

Mars vägglampa är en slående vägglampa med en unik, futuristisk design som gör en djärv visuell effekt. Denna lampa är starkt inspirerad av rymden med en ultramodern, avantgardistisk design som tillför en nivå av excentricitet till interiörerna.


Neptune, Jupiter och Mars vägglampor som erbjuds av LampKompaniet är alla tillverkade av Mullan Lighting och kan användas i hela Europa och Nordamerika. Metallplattorna skärs i geometriska former och pulverlackeras i olika färger. Eftersom allt görs på beställning kan varje armatur anpassas vad gäller färg, storlek och form för att passa din vision.  Perfekta lampan för eroffentliga plats så som bibiliotek och sjukhus men  kan också vara en häftig accentlampa i den morderna baren eller restaurangen!