Meny
Din Kundvagn

Frakt & Leverans


Alla beställningar över 600kr skickas fraktfritt (inom Sverige)! 
På beställningar under 600 kr debiteras endast 69kr.
För leverans till Danmark, Finland och Tyskland tar vi ut en fast fraktavgift på 179kr (gäller ej pall). När paketet lämnar vårt lager så får du ett leveransmejl där du kan följa och spåra försändelsen.
För Norge, debiteras frakt individuellt, ni kommer att få ett mejl med information angående frakten och en uppmaning att skicka ert skatte-nr. för frakthandlingens skull.
Paketombud - ditt paket hämtas på närmaste utlämningsställe, du får en avisering hem i brevlådan när din beställning kan hämtas (eller kostnadsfri SMS avisering).
Företagspaket - ditt paket skickas till det företag du angett i kassan.
Hemleverans dagtid - Paketet levereras hem till dig under dagtid (07.00-17.00). DHL ringer och aviserar innan de kör ut paketet. (Det förekommer alltid en kostnad på 119kr för hemleverans)
Hemleverans kvällstid - Paketet levereras hem till dig under kvällstid (17.00-22.00). DHL ringer och aviserar innan de kör ut paketet. (Det förekommer alltid en kostnad på 179kr för hemleverans)
Eftersom Hemleverans är en tilläggstjänst, så har vi tyvärr ingen möjlighet att skicka ersättningsvaror som hemleverans.


LEVERANSTID
Den normala leveranstiden är 1-4 arbetsdagar från lagd beställning. När paketet lämnar vårt lager får du ett mejl där du kan följa leveransen. Om en vara är restad hos leverantören tar vi kontakt med dig och meddelar ny leveransdag. Är varan slut på lager eller har utgått meddelar vi dig snarast. Du har rätt att häva köpet utan kostnad. Alla beställningar skickas med DHL.


EJ UTLÖST FÖRSÄNDELSE
Vi debiterar en kostnad på 250 kr för de kostnader som åsamkats oss - fraktavgifter (tur & retur) samt administration - om du inte löser ut det beställda paketet.


TRANSPORTSKADA
Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska detta omedelbart anmälas till utlämningsstället och sedan till oss, vi måste anmäla detta till vår speditör inom 8 dagar.

Kontaktuppgifter:
e-post: info@lampkompaniet.se
Tel: 0372-50225


Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.