Meny
Din Kundvagn

Leverans & Frakt


Alla beställningar över 600kr skickas fraktfritt (inom Sverige)! 
På order under 600 kr debiteras endast 69kr.
För leverans till Danmark, Finland och Tyskland tar vi ut en fast fraktavgift på 179kr (gäller ej pall). När paketet lämnar vårt lager så får du ett leveransmail där du kan följa och spåra försändelsen.

För Norge, debiteras frakt individuellt, ni kommer att få ett mail med information angående frakten och en uppmaning att skicka ert skatte nr för frakthandlingens skull.


  • Hämtpaket  ditt paket hämtas på närmaste utlämningsställe, du får en avisering hem i brevlådan när din beställning kan hämtas (eller kostnadsfri SMS avisering).
  • Företagspaket, ditt paket skickas till företaget som du angett i kassan.
  • Hemleverans dagtid 119kr, Paketet levereras hem till dig under dagtid (07.00-17.00). DHL ringer och aviserar innan de kör ut paketet. (Fraktfri gräns gäller ej vid hemleverans)
  • Hemleverans kvällstid 179kr, Paketet levereras hem till dig under kvällstid (17.00-22.00). DHL ringer och aviserar innan de kör ut paketet. (Fraktfri gräns gäller ej vid hemleverans)
  • Eftersom Hemleverans är en tilläggstjänst, så har vi tyvärr ingen möjlighet att skicka ersättningsvaror som hemleverans.


Leveranstid

Normal leveranstid  är 1-4 arbetsdagar från lagd beställning. När paketet lämnar vårt lager får du ett mail där du kan följa leveransen. Om en vara inte återfinns i lager så tar vi kontakt med dig och meddelar ny leveransdag. Du har rätt att häva köpet utan kostnad. Alla beställningar skickas med DHL.

Ej utlöst försändelse
Vi debiterar en kostnad på 250 kr för de kostnader som åsamkats oss - fraktavgifter (tur & retur) samt administration - om du inte löser ut det beställda paketet.

Transportskada:
Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska detta omedelbart anmälas till utlämningsstället och sedan till oss, vi måste anmäla till vår speditör inom 8 dagar.

Kontakt uppgifter:

e-post: info@lampkompaniet.se

Tel: 0372-50225


Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.