Meny
Din Kundvagn

Fönsterlampor

Fönsterlampor och fönsterbelysning är viktigt för att mildra insynen till ditt rum, de bidrar också till mysigt ljus både från insidan och utsidan. Matcha Lampkompaniets breda, särskillt utvalda sortiment av fönsterlampor med era gardiner, krukor, och inredningsdetaljer. En lampa i fönstret sätter stil på rummet. Vi har fönsterlampor i alla stilar, modern-, klassisk-, romantisk-, industri-stil mm.

Parkman 1-Lt liten taklampa polished nickel/vit 21,6 cm Parkman 1-Lt liten taklampa polished nickel/vit 21,6 cm
Nyhet
Varumärke: Elstead Lighting
Parkman 1-Lt liten taklampa polished nickel/vit 21,6 cm. Parkman 1-Lt liten taklampa från Feiss är en fusion av tidlös elegans och modern designskala. Draperad i en lyxig polerad nickel-finish, utstrålar Parkman-pendeln sophistication och skapar en dramatisk statement i vilken miljö den än befinner ..
2 599kr Exkl. moms: 2 079kr
Cosmos 1-Lt taklampa kräm/mässing/klar 15 cm
Nyhet
Varumärke: Elstead Lighting
Cosmos 1-Lt taklampa kräm/mässing/klar 15 cm. Cosmos 1-Lt taklampa från Elstead Lighting är en fängslande fusion av retrocharm och tidlös sofistikering. Tillverkad i kontrasterande kräm och åldrad mässing metall smälter Cosmos-pendeln harmoniskt samman med mjuka blåsta glasskärmar och ger en känsla ..
1 529kr Exkl. moms: 1 223kr
Lucerne 1 ljus bohemisk kristallkrona guld/silver 16-21 cm Lucerne 1 ljus bohemisk kristallkrona guld/silver 16-21 cm
Tillverkad vid beställning 5-8 v
Varumärke: Wranovsky
Lucerne 1 ljus bohemisk kristallkrona guld/silver 16-21 cm. Lucerne bohemisk kristallkrona från Wranovsky i Tjeckien är en fantastisk ljusarmatur med en distinkt samtida design. Handgjord av finaste bohemisk kristallglas är denna graciösa krona en mästare i konstnärlighet och sofistikering. Lucerne-..
0kr Exkl. moms: 0kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii taklampa terrakotta vit keramik/mässing 20 cm. Nakaii taklampa från Mullan Lighting är en fusion av modern elegans och rustik dragningskraft. Med sina två terrakottakeramikdomar med en glaserad vit kant separerade av en mässingshållare har denna taklampa en fängslande design som sticker ut i ..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii taklampa marmorerad keramik/mässing 20 cm. Nakaii taklampa från Mullan Lighting är en fusion av modern elegans och rustik dragningskraft. Med sina två marmorerade keramikdomar som separeras av en mässingshållare har denna taklampa en fängslande design som sticker ut i alla utrymmen. Handgjord..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii taklampa röd järn keramik/mässing 20 cm. Nakaii taklampa från Mullan Lighting är en fusion av modern elegans och rustik dragningskraft. Med sina två röd järn keramikdomar som separeras av en mässingshållare har denna taklampa en fängslande design som sticker ut i alla utrymmen. Handgjord av s..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii taklampa blå jord keramik/mässing 20 cm. Nakaii taklampan från Mullan Lighting är en fusion av modern elegans och rustik dragningskraft. Med sina dubbla blå jord keramiska kupoler separerade av en mässingshållare har denna pendellampa en fängslande design som sticker ut i vilket rum som helst..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Mullan Lighting
Nakaii taklampa svart keramik/mässing 20 cm. Nakaii taklampan från Mullan Lighting är en förening av modern elegans och rustik dragningskraft. Med sina dubbla svarta keramiska kupoler separerade av en mässingshållare har denna taklampa en fängslande design som sticker ut i vilket rum som helst. Hand..
4 899kr Exkl. moms: 3 919kr
Varumärke: Elstead Lighting
Urban Restoration 1-ljus taklampa mässing/klar 14cm IP44. Urban Restoration 1-ljus taklampa från Feiss Lighting erbjuder en blandning av vintage charm och modern praktiskhet. Den klara glasskärmen lägger till en touch av sofistikation samtidigt som den låter ljuset lysa vackert igenom och skapar en ..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Varumärke: Elstead Lighting
Triocent 1-lt taklampa i polerad nickel/glas 24cm IP44. Triocent 1-ljus taklampa från Kichler är en mångsidig och elegant belysningslösning. Den är tillverkad i en finish av polerad nickel, och den utstrålar en tidlös charm som kompletterar en mängd olika inredningsstilar. Triocent kan installe..
3 099kr Exkl. moms: 2 479kr
Varumärke: Elstead Lighting
Triocent 1-ljus taklampa i naturligt mässing/glas 24cm IP44. Triocent 1-ljus taklampa från Kichler är en mångsidig och elegant belysningslösning. Tillverkad i en naturligt mässingfinish utstrålar denna armatur en tidlös attraktion som kompletterar en mängd olika inredningsstilar.Triocent kan install..
3 099kr Exkl. moms: 2 479kr
Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Grön 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är grön på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i beige. köp denna tulpanliknande lampan i..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Beige 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är beige på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i grönt. köp denna tulpanliknande lampan..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello S lykta svart/klar/kräm 24cm. Monticello S lykta från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish. Denna hantverksdesign har en åttkantig ram med klara glaspaneler runt en cylinderfo..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bexley lykta mässing/glas 24 cm. Bexley lykta från Eichholtz är en glamorös hängande lampa som skänker ditt hem en klassisk elegans. Med en raffinerad ram, antika mässingsdetaljer och ett krökt frostat glas, är denna lykta i georgiansk stil ett iögonfallande tillskott till alla klassiska eller moder..
4 399kr Exkl. moms: 3 519kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampan brons/vit 20 cm. Taklampa Etruscan Rund från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfärgad lampa och rund alabasterskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch. För en fantastisk ..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampa mässing/vit 20 cm. Taklampan Etruscan Rund från Eichholtz är een vacker lampa som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsfärgad lampa och en rund alabasterskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch. För en fantastisk..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa Brons/Vit 12 cm. Etruscan Square taklampa från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfinish och en fyrkantig alabasterskärm ger denna underbara lampa varje interiör en romantisk touch som bara inte går att m..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa mässing/vit 12 cm. Etruscan Square taklampa från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsbehandlad armatur och fyrkantig alabasterskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch. ..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Reflecto takkrona guld/glas 25 cm. Reflecto takkrona från Eichholtz är en överdådig taklampa som pryder vardagsrummet, sovrumet eller matsalsinredningen med sin fantastiska design. Med en handblåst klar glasskärm och en guldbehandlad ram kastar denna cylinderformade lampa ett charmigt ljus över ditt..
15 999kr Exkl. moms: 12 799kr
Visar 1 till 20 av 160 ( 8 sidor )