Meny
Din Kundvagn

Fönsterlampor

Fönsterlampor och fönsterbelysning är viktigt för att mildra insynen till ditt rum, de bidrar också till mysigt ljus både från insidan och utsidan. Matcha Lampkompaniets breda, särskillt utvalda sortiment av fönsterlampor med era gardiner, krukor, och inredningsdetaljer. En lampa i fönstret sätter stil på rummet. Vi har fönsterlampor i alla stilar, modern-, klassisk-, romantisk-, industri-stil mm.

Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Grön 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är grön på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i beige. köp denna tulpanliknande lampan i..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: PR Home
Tulippa Tak/Fönsterlampa Beige 17cm från Pr Home, är en nätt tak/fönsterlampa. Lampan är handgjord och inspirerad av Carl Larssons målningar och trädgård. Tulippa är beige på utsidan och har en guldinsida, som sprider ett fint ljus i rummet. Lampan finns även i grönt. köp denna tulpanliknande lampan..
1 199kr Exkl. moms: 959kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello S lykta svart/klar/kräm 24cm. Monticello S-lyktan från Eichholtz är en fängslande taklampa som elegant kombinerar modern design med en touch av industriell stil. Tillverkad av metall i en matt svart finish, visar denna hantverksstil design en åttkantig ram med klara glaspaneler runt ..
11 499kr Exkl. moms: 9 199kr
Varumärke: Eichholtz
Bexley lykta mässing/glas 24cm. Bexley-lyktan från Eichholtz är en glamorös hängande lampa som ger ditt hem klassisk elegans. Med en raffinerad ram med antika mässingsdetaljer och ett krökt frostat glas, är denna klockburklykta i georgisk stil ett iögonfallande tillskott till alla klassiska eller mo..
4 399kr Exkl. moms: 3 519kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampan brons/vit 20cm. Taklampan Etruscan Round från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfärgad lampa och rund alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch som bara är lo..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Rund taklampa mässing/vit 20cm. Taklampan Etruscan Rund från Eichholtz är ett vackert hängsmycke som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsfärgad lampa och en rund alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touch som ..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa Brons/Vit 12cm. Den Etruscan Square taklampan från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en bronsfinish och en fyrkantig alabasterlampskärm ger denna underbara lampa varje interiör en romantisk touch som bara i..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Etruscan Square taklampa mässing/vit 12cm. Etruscan Square taklampa från Eichholtz är en vacker kristallkrona som skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Med en mässingsbehandlad armatur och fyrkantig alabasterlampskärm ger denna underbara hängande lampa varje interiör en romantisk touc..
11 999kr Exkl. moms: 9 599kr
Varumärke: Eichholtz
Reflecto ljuskrona guld/glas 25cm. Reflecto-ljuskronan från Eichholtz är en överdådig taklampa som kommer att pryda ditt vardagsrum, sovrum eller matsalsinredning med sin fantastiska design. Med en handblåst klar glasskärm och en guldbehandlad ram kastar denna cylinderhängande lampa ett charmigt lju..
15 999kr Exkl. moms: 12 799kr
Varumärke: Eichholtz
Rousseau S Taklampa Mässing/Glas 12cm. Rousseau taklampa från Eichholtz med sin enkla design blir ett perfekt komplement till din interiör. Denna högkvalitativa taklampa kommer med en mässingsfinish och en kombination av klart och frostat glas...
6 599kr Exkl. moms: 5 279kr
Varumärke: Eichholtz
Rondoni Ljuskrona Glas 23cm. Rondoni ljuskrona från Eichholtz är perfekt för både traditionella och moderna interiörer. Denna lilla ljuskrona har högkvalitativt material som ger en modern touch till ditt matbord...
12 899kr Exkl. moms: 10 319kr
Varumärke: Eichholtz
Murano ljuskrona nickel 25cm. Murano ljuskrona från Eichholtz för in art déco-charm i din interiör. Denna överdådiga ljuskrona av hög kvalitet har en serie långa, skulpturala akryldroppar som glittrar i reflekterat ljus från den inre lampan. Perfekt för att lägga till vintagestil till ditt hem...
12 999kr Exkl. moms: 10 399kr
Varumärke: Eichholtz
Monticello Taklampa Mässing/Glas 24cm. Monticello taklampa från Eichholtz är en uppdaterad klassiker som smakfullt blandar modern design med industriell stil. Denna högkvalitativa lampa kommer med hantverksstil som har en åttakantig ram med en klar glaspanel som omger en cylindrisk gräddfärgad lamps..
12 999kr Exkl. moms: 10 399kr
Varumärke: PR Home
Wells Taklampa/Fönsterlampa Brun/Guld 24cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Lampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus.Beställ denna handgjorda lampa redan idag! ..
949kr 664kr Exkl. moms: 531kr
Varumärke: PR Home
Wells Taklampa/Fönsterlampa Beige/Guld 24cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Lampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus.Beställ denna handgjorda lampa redan idag! ..
949kr 664kr Exkl. moms: 531kr
Varumärke: PR Home
Circle taklampa 45cm i krom från PR Home. Circle krom 45cm är en  stilful och häftig tak/fönsterlampa.En mycket popular lampa som blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i. Försköna ditt hem idag!..
1 399kr 979kr Exkl. moms: 783kr
Varumärke: PR Home
Circle taklampa 35cm i krom från PR Home. Circle krom 35cm är en  stilful och häftig tak/fönsterlampa.En mycket popular lampa som blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i. Försköna ditt hem idag!..
1 199kr 839kr Exkl. moms: 671kr
Varumärke: PR Home
Circle taklampa 25cm i krom från PR Home. Circle krom 25cm är en  stilful och häftig tak/fönsterlampa.En mycket popular lampa som blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i. Försköna ditt hem idag!..
898kr 628kr Exkl. moms: 502kr
Varumärke: PR Home
Circle taklampa 45cm i Guld från PR Home. Circle Guld 45cm är en  stilful och häftig tak/fönsterlampa. En mycket popular lampa som blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i. Försköna ditt hem idag!..
1 299kr 909kr Exkl. moms: 727kr
Varumärke: PR Home
Circle taklampa 35cm i Guld från PR Home. Circle Guld 35cm är en  stilful och häftig tak/fönsterlampa. En mycket popular lampa som blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i. Försköna ditt hem idag!..
1 199kr 839kr Exkl. moms: 671kr
Visar 1 till 20 av 157 ( 8 sidor )