Meny
Din Kundvagn

Komplett bordslampa (inklusive skärm)

Här hittar du färdiga paket med lampfot och skärm tillsammans. Suveränt när inspirationen tryter. Klappat och klart, bara att beställa. 

Brand: PR Home
Wells Bordslampa Vit 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Brand: PR Home
Wells Bordslampa Svart 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Brand: PR Home
Wells Bordslampa Rosa 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Brand: PR Home
Wells Bordslampa Grön 50cm från PR Home har en romantisk design som fräschar upp ditt hem. Bordslampan har tagit inspiration från blommor och har en guldfärgad insida som ger ifrån sig ett mysigt och varmt ljus. Finns i fyra olika färger!Beställ denna snygga lampa med handgjord skärm redan idag! ..
979kr 880kr Exkl. moms: 704kr
Brand: PR Home
Bordslampa Icon med Monkey Svart/Grön Lampskärm29cm från PR Home är en stilmedveten kombination som skapar vackra kontraster. Det spännande mönstret på lampskärmen kan ge liv åt ett annars enkelt rum. Finns i tre andra mönstervariationer av natur och apor och kan med fördel kombineras.Beställ denna ..
599kr Exkl. moms: 479kr
Brand: PR Home
Bordslampa Icon med Monkey Rost Lampskärm 29cm PR Home är en stilmedveten kombination som skapar vackra kontraster. Det spännande mönstret på lampskärmen kan ge liv åt ett annars enkelt rum. Finns i tre andra mönstervariationer av natur och apor och kan med fördel kombineras.Beställ denna naturnära ..
599kr Exkl. moms: 479kr
Brand: PR Home
Bordslampa Icon med Monkey Guld/Brun Lampskärm 29cm från PR Home är en stilmedveten kombination som skapar vackra kontraster. Det spännande mönstret på lampskärmen kan ge liv åt ett annars enkelt rum. Finns i tre andra mönstervariationer av natur och apor och kan med fördel kombineras.Beställ denna ..
599kr Exkl. moms: 479kr
Brand: PR Home
Bordslampa Icon med Monkey Blå/Silver Lampskärm 29cm från PR Home är en stilmedveten kombination som skapar vackra kontraster. Det spännande mönstret på lampskärmen kan ge liv åt ett annars enkelt rum. Finns i tre andra mönstervariationer av natur och apor och kan med fördel kombineras.Beställ denna..
599kr Exkl. moms: 479kr
Brand: A-Grossisten
Kristallampa Smakfull inkl. lampskärm 56cm Vit/Silver/Transparent från A-Grossisten är en stilenlig och högkvalitativ kristallampa med en tillhörande vit lampskärm. Bordslampan passar utmärkt i vardagsrummet eller på nattduksbortet och ger ifrån sig ett lugnande ljus.Skapa en mysig stämning i ditt h..
2 729kr 2 455kr Exkl. moms: 1 964kr
Brand: A-Grossisten
Kristallampa Kabira inkl. lampskärm 43cm Kristall/Vit från A-Grossisten är en snygg och högkvalitativ kristallampa med en tillhörande vit lampskärm. Lampfoten, som är av kristall och järn, gör lampan unikt vacker.Ta din inredning till nästa nivå med kristallampan Kabira!..
1 574kr 1 416kr Exkl. moms: 1 133kr
Brand: A-Grossisten
Kristallampa Janelle inkl. lampskärm 65cm Vit/Krom/Transparent från A-Grossisten är en ståtlig och högkvalitativ kristallampa med en tillhörande vit lampskärm. Lampfoten i kristall är omsorgsfullt dekorerad med röda detaljer och drar åt sig uppmärksamhet på ett diskret sätt.Ta din inredning till näs..
2 834kr 2 550kr Exkl. moms: 2 040kr
Brand: A-Grossisten
Kristallampa Flora inkl. lampskärm 54cm Silver/Vit från A-Grossisten är en stilig och högkvalitativ kristallampa med en tillhörande vit lampskärm. Lampfoten i kristall och metall är omsorgsfullt dekorerad och drar åt sig uppmärksamhet på ett diskret sätt.Ta din inredning till nästa nivå med kristall..
1 994kr 1 794kr Exkl. moms: 1 435kr
Brand: A-Grossisten
Christina Bordslampa kompletta från A-Grossisten. Christina lampfot 66cm Brun/Guld är en elegant och högkvalitativ bordslampa med en tillhörande guldfärgad lampskärm. Lampfoten har vackra gulddetaljer och skapar en snygg kontrast med det bruna.Förnya ditt hem idag med denna snygga design från A-gros..
2 099kr 1 889kr Exkl. moms: 1 511kr
Brand: A-Grossisten
Bordslampa Talia inkl. lampskärm 73cm Vit/Glas från A-Grossisten är en högkvalitativ och bordslampa i glas, med en tillhörande vit lampskärm. Den ljuvliga lampfoten i böljande glas passar in i många typer av inredningar. Välkomna Taila bordslampa till ditt hem - köp redan idag!..
1 994kr 1 794kr Exkl. moms: 1 435kr
Brand: A-Grossisten
Bordslampa Tabitha inkl. lampskärm 73cm Vit/Glas från A-Grossisten är en högkvalitativ och bordslampa i glas, med en tillhörande vit lampskärm. Den ljuvliga lampfoten i böljande glas passar in i många typer av inredningar. Välkomna Tabitha bordslampa till ditt hem - köp redan idag!..
1 994kr 1 794kr Exkl. moms: 1 435kr
Brand: A-Grossisten
Bordslampa Janna 57cm Silver/Glas från A-Grossisten är en lyxig bordslampa i kristall som drar uppmärksamhet till sig. Den rektangulära lampan har vackra detaljer och ger ifrån sig ett fint ljus.Förnya ditt hem idag med denna snygga kristallampa från A-grossisten!..
3 149kr 2 834kr Exkl. moms: 2 267kr
Visar 1 till 20 av 65 ( 4 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.