Är du en hotell-inredare på jakt efter den perfekta belysningen?

Lampkompaniet har lösningen för dig! Vi erbjuder ett brett utbud av lampor som är idealiska för hotellmiljöer. Oavsett om du behöver belysning till lobby, restaurang, korridorer eller gästrum, har vi lampor som passar just ditt projekt.

Anpassade lösningar för varje projekt

Vi förstår att hotellbelysning inte alltid är det lättaste och att varje hotell har sina unika behov och stil. Därför erbjuder vi anpassningsbara lampor för att matcha dina specifika krav.

Har du till exempel hittat en vägglampa som du vill ha men inte kan hitta något med samma stil till resterande lampor i rummet, kan vi hjälpa dig med detta och har mer lampor att erbjuda er än vad som finns på hemsidan i nuläget. Med de flesta lampor kan vi även erbjuda andra färger på kabeln eller andra anslutningar (till exempel usb) om så skulle önskas.

Behöver du hjälp med att bestämma var lamporna ska sitta för att få det bästa ljuset? Eller kanske är du osäker på vilka lampor som skulle passa bäst i olika utrymmen? Vi hjälper gärna till, allt vi behöver är en idé eller en skiss på projektet du arbetar med, så kommer vi med förslag.

Enkel och smidig process

Vår process är enkel och smidig. Efter att vi har mottagit dina idéer eller skisser, kommer vi att arbeta nära dig för att utveckla ett belysningskoncept som uppfyller alla dina önskemål. När alla planer har godkänts av arkitekten eller projektledaren, ser vi till att skicka din beställning så snart som möjligt. Några lampor finns på lager och kan levereras inom 1-5 dagar. Större beställningar kan ta lite längre tid.

Vi finns här för att hjälpa dig

Om du funderar på att uppgradera ditt hotell eller håller på att bygga nytt, tveka inte att kontakta oss. Vi älskar att bolla idéer och hjälpa till med att skapa den perfekta belysningen för din hotellmiljö. 

Kontakta oss idag

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hotell med vackra och funktionella lampor från Lampkompaniet. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta första steget mot en ljusare framtid!


På Lampkompaniet är vi dedikerade till att leverera belysningslösningar som inte bara lyser upp rummet, utan också skapar atmosfär och stil. Vi ser fram emot att arbeta med dig och göra ditt hotell till en plats där ljuset verkligen spelar huvudrollen!

Klicka här för att se vår hotellbelysning!