LampKompaniet har nyligen blivit skandinavisk agent för det unika kristallkroneföretaget Wranovsky. Deras specialitet är skräddarsydd belysning tillverkad av bohemisk kristall.

Bohemisk kristall är en världsberömd kristall som återfinns i regionen Böhmen (Bohemia) i Tjeckien. Känd för sin skönhet och höga kvalitet är den det perfekta materialet för kristallkronor.

När företaget grundades 1993, beslutade sig familjeföretaget för att satsa några typer av traditionella kristallkronor som tillverkades i stora mängder. När tiderna förändrades ändrades även deras fokus och de började med skräddarsydd tillverkning och utvidgade sitt sortiment för att utöver den traditionella stilen, även erbjuda kristallkronor i modern och samtida stil.

Nu har de utökat sin verksamhet och erbjuder obegränsade alternativ och skapar skräddarsydda handgjorda mästerverk för både privatpersoner och företag över hela världen.

Möjligheterna när det gäller färg och finish är nästan obegränsade, och teamet kommer att göra allt de kan för att säkerställa att du får det du vill ha. Varje kristallkrona blir ett konstverk under skickliga hantverkares händer, som sammanfogar den bohemiska kristallen med högklassig mässing eller rostfritt stål.

 

Här på LampKompaniet är vi glada att kunna erbjuda våra kunder i Skandinavien möjligheten att beställa högkvalitativa eller skräddarsydda bohemiska Kristallkronor för att möta alla storlekar eller kundspecifikationer!