Meny
Din Kundvagn

Badrumslampa Tak

Badrumslampa med takfäste i finaste design. Massa fina badrumslampor som inte finns någon annan stans i Sverige. Låt dig inspireras av vårt våtrums sortiment av lampor.
Varumärke: Elstead Lighting
Agatha 3-ljus Taklampa Borstad Nickel 47cm från Elstead Lighting. Agatha är en taklampa för badrummet i modern stil som sprider ett vackert ljus. Taklampan har en finish av borstad nickel och kan enkelt matchas i ditt badrum med lampor från samma serie i olika storlekar. Lampan passar även bra utan..
5 999kr Exkl. moms: 4 799kr
Varumärke: Elstead Lighting
Agatha 1-ljus Taklampa Polerad Krom 13cm från Elstead Lighting. Agatha är en taklampa för badrummet i modern stil som sprider ett vackert ljus. Taklampan har en finish av polerad krom och kan enkelt matchas i ditt badrum med lampor från samma serie i olika storlekar. Lampan passar även bra utanför b..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Varumärke: Elstead Lighting
Agatha 3-ljus Taklampa Polerad Krom 47cm från Elstead Lighting. Agatha är en taklampa för badrummet i modern stil som sprider ett vackert ljus. Taklampan har en finish av polerad krom och kan enkelt matchas i ditt badrum med lampor från samma serie i olika storlekar. Lampan passar även bra utanför..
5 999kr Exkl. moms: 4 799kr
Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )