Meny
Din Kundvagn

A-Grossisten

Tillverkare: A-Grossisten
Whitney Golvlampa Cream/silver 40cm är en lättplacerad, fräsch och stilren golvlampa med en höjd på 156 cm. Whitney Golvlampa står på stadigt stativ i krom och har en fot och lampskärm i offwhite metall. Whitney Golvlampa blir garanterat en uppskattad och välanvänd ljuskälla i ditt hem! ..
2 999kr Exkl. moms: 2 399kr
Tillverkare: A-Grossisten
Walda Taklampa Brons 50cm är en spännande lampa som med sina kontraster av kantig bronschattering och vackert välvd glaskupa gör lampan till en lampa att låta ögonen fångas av. Låt Walda Taklampa sprida sitt ljus och pryda ditt hem och förundras över kontrasterna!..
4 499kr 4 049kr Exkl. moms: 3 239kr
Tillverkare: A-Grossisten
Potina Taklampa Guld 40cm är med sin vackra guldfärgade infattning och det lätt rökiga fint klotformade glaset en elegant och iögonfallande ljuskälla och prydnad för det hemtrevliga rummet. Potina Taklampa är en härlig nyhet! Köp den redan idag!..
2 799kr 2 519kr Exkl. moms: 2 015kr
Tillverkare: A-Grossisten
Luda Taklampa Silver 31cm är en klotformad vacker lampa med silverdetaljer omgivande glaset som sprider sitt varma ljus från sina tre ljuskällor. Samma vackra utförande som i Luda Taklampa finns även i bronsutförande i Lara Taklampa. En ljuvlig nyhet! Köp den redan idag!..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Tillverkare: A-Grossisten
Lara Taklampa Brons 31cm är en klotformad vacker lampa med bronsdetaljer omgivande glaset som sprider sitt varma ljus från sina tre ljuskällor. Samma vackra utförande som i Lara Taklampa finns även i silverutförande i Luda Taklampa. En ljuvlig nyhet! Köp den redan idag!..
3 499kr Exkl. moms: 2 799kr
Tillverkare: A-Grossisten
Kyle Taklampa Silver 50cm sprider ljus i sin silverfärgade och enkla elegans. I sitt rena och släta utförande med en lätt välvd kåpa i klart glas och silverdetaljer ger Kyle Taklampa det moderna hemmet en känsla av god smak. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag!..
4 299kr 3 869kr Exkl. moms: 3 095kr
Tillverkare: A-Grossisten
Katia Taklampa Rost/brun 88cm är en rustik ljuspendel i gotisk stil som med sina 8 ljuskällor sprider ljus i det moderna hemmet. Katia Taklampa gör sig vacker som kontrast i det ljusa rummet. Denna rustika lampa finns även som ljuskrona i Isadora Taklampa. En nyhet i gotisk stil! Köp den redan idag!..
5 299kr Exkl. moms: 4 239kr
Tillverkare: A-Grossisten
Ishani Taklampa Grön 50cm är en underbar grönschaterad lampa med bronsbotten, denna lampa kommer defenitivt bli det första man ser! Sprider ett väldigt mysigt sken genom det fina mönstret på den.Köp hem den idag!..
2 699kr Exkl. moms: 2 159kr
Tillverkare: A-Grossisten
Isadora Taklampa Rost/brun 63cm är en rustik ljuskrona i gotisk stil som med sina 6 ljuskällor sprider ljus i det moderna hemmet. Isadora Taklampa gör sig vacker som kontrast i det ljusa rummet. Denna rustika lampa finns även som takpendel i Katia Taklampa. En nyhet i gotisk stil! Köp den redan idag..
4 499kr Exkl. moms: 3 599kr
Tillverkare: A-Grossisten
Hadara Taklampa Guld 30cm är en underbar lampa som med sin vackra och guldfärgade infattning med fina detaljer och mjukt välvda glas andas elegans och stil. Hadara Taklampa ger ett fantastiskt ljus i rummet. Lite av en ögonsten! En underbar nyhet som du inte får missa! ..
2 399kr 2 159kr Exkl. moms: 1 727kr
Tillverkare: A-Grossisten
Dalmatia Taklampa Svart/guld/amber är lampan som fångar intresset! Med sina fem häftigt utformade glaskupor i kombination med svart och guld kan man inte annat än att fascineras av denna lampa. Dalmatia Taklampa passar bra i öppna utrymmen med högt i tak. En fascinerande nyhet! Köp den redan idag!..
2 399kr 2 159kr Exkl. moms: 1 727kr
Tillverkare: A-Grossisten
Celeste Golvlampa Antikmässing 31cm är en lättplacerad, underbar golvlampa som andas gångna tider i både färg och form. Celeste Golvlampa levereras i härlig antikgrå och blir en fantastisk detalj i hemmet och balanserar det moderna och antika på ett vackert sätt. Nyhet! Köp den redan idag!..
2 299kr Exkl. moms: 1 839kr
Tillverkare: A-Grossisten
Ambrosia Taklampa Grå 50 cm är en underbar lampa som sprider ett mjukt och ombonat ljus i ditt hem! Perfekt lampa om du vill piffa upp din heminredning lite extra! Köp idag! ..
2 699kr Exkl. moms: 2 159kr
Tillverkare: A-Grossisten
Vilma Taklykta Silver 30cm är en charmig lykta som med sina tre ljuskällor bakom glaset sprider ett underbart ljus. Denna härligt silverfärgade lykta med sin rundade form förvandlas till det naturliga blickfånget i ditt hem. Motsvarigheten till Vilma Taklykta finns också i brons, se Rosanna Taklykta..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Tillverkare: A-Grossisten
Thelma Taklykta Silver 30cm är en härligt mäktig lykta med 80 cm i höjd som sprider ett behagligt ljus med sina tre ljuskällor. Thelma Taklykta är en klassisk lykta med silverkänsla för rummet med rejäl takhöjd. Taklyktan finns även i brons, se Tatjana Taklykta. Nyhet! Köp ditt exemplar redan idag!..
2 899kr Exkl. moms: 2 319kr
Tillverkare: A-Grossisten
A-Grossisten Rachel Kristallkrona 45cm är en lyxig och högkvalitativ kristallkrona med vacker design. Denna ljuvliga taklampa är lätt att beundra med sin detaljrika utformning. Lampan ger ifrån sig ett vackert ljus och drar blickarna till sig.Låt Rachel Kristallkrona bli en del av ditt hem - beställ..
12 499kr Exkl. moms: 9 999kr
Visar 1 till 16 av 161 ( 11 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.