Meny
Din Kundvagn

Designlampor RSS Feed

01 Feb Vår nya lamp blogg - Designlampor
Lampkompaniet 0 471
Äntligen kommer det vi drömt om! Äntligen har vi skaffat oss en officiell blogg om lampor - Designlampor!Äntligen blir detmycket lättare att hålla er uppdaterade om nyheter mm. inom lamp och inredningsvärlden!(ska bli härligt!)Framöver kommer det sjä..
06 Mar Wells - en härlig designlampa
Lampkompaniet 0 365
 WELLS - Vårnyhet från PR Home Våren är en ny start när allt födds på nytt. För att fira att våren äntligen är på väg har PR Home bestämt sig för att uppdatera sitt sortiment genom att ta in flera nya lampor som du nu kan köpa hos oss här på Lampkomp..
27 Feb Ideal Lux - Italienska designlampor
Lampkompaniet 0 216
 Vem är Ideal Lux? Dags för några nya ord om en av våra favorit leverantörer... Ideal Lux är ett Italienskt företag som tillverkar mängder av olika sorters lampor. Det har gått 40 år sedan företaget grundades i Venedig och nu håller de på att expande..
17 Jun Att välja ljuskälla
Lampkompaniet 0 87
Ljuskällor – Att välja rätt ljuskälla till min lampaNär du införskaffar en lampa till ditt hem är det inte bara lampan i sig som påverkar stämningen i rummet – utan även valet av ljuskälla! Av den anledningen kan man tänka sig lampan, tillsammans med..
Visar 1 till 4 av 4 ( 1 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.