Meny
Din Kundvagn

Lamphållare - Notice mfl.

En tjusig lamphållare är aldrig fel! Ljuskällan syns och ger en härlig stämning. 

Finns också adapter till dessa lamphållare som ger dig möjligheten att sätta på en lampskärm med ringfäste när andan faller på.

Köp din favorit lamphållare idag!

Varumärke: PR Home
Zhang Li är en mycket snygg och vacker lampfot i beige porslin. Det är en lite annorlunda bordslampa i klassikt kinesiskt porslinsmönster med en krakelerad effekt som framhäver inredningen i ditt rum.Kombinera med en dekorativ ljuskälla för en elegant look, den står fint på ett sidobord, hallbord el..
499kr Exkl. moms: 399kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lampfot. Notice tablelamp 30 eller 47cm hög i råmässing. Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns flera olika varianter i olika färger och höjder. Välj en vacker ljuskälla till, så blir din notice bord och golvlampa den smarta och snygga inredningsdetaljen som förhöjer k..
679kr Exkl. moms: 543kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lampfot. Notice Table & Wall Bordslampa 12cm hög i råsvart. Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns en större variant i samma serie i olika färger och höjder. Välj till en vacker ljuskälla. Notice bord och vägglampa är den smarta och snygga inredningsdetaljen som förhö..
529kr Exkl. moms: 423kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lampfot. Notice Table & Wall Bordslampa 12cm hög i råsilver. Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns en större variant i samma serie i olika färger och höjder. Välj till en vacker ljuskälla. Notice bord och vägglampa är den smarta och snygga inredningsdetaljen som förh..
529kr Exkl. moms: 423kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lampfot. Notice Table & Wall Bordslampa 12cm hög i råmässing. Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns en större variant i samma serie i olika färger och höjder. Välj till en vacker ljuskälla. Notice bord och vägglampa är den smarta och snygga inredningsdetaljen som för..
529kr Exkl. moms: 423kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lamp. Notice Table & Floor Lampfot 80 eller 100cm hög i råsilver. Perfekt att ställa på golvet, i ett långsmalt fönster! Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns flera olika varianter i olika färger och höjder. Välj en vacker ljuskälla till, så blir din notice bord och g..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lamp. Notice Table & Floor Lampfot 80 eller 100cm hög i råmässing. Perfekt att ställa på golvet, i ett långsmalt fönster! Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns flera olika varianter i olika färger och höjder. Välj en vacker ljuskälla till, så blir din notice bord och ..
1 499kr Exkl. moms: 1 199kr
Varumärke: PR Home
PR Home Notice lampfot.Notice Tablelamp 30 eller 47cm hög i råsvart. Notice är en läcker serie lampor i råmetall. Det finns flera olika varianter i olika färger och höjder. Välj en vacker ljuskälla till, så blir din notice bord och golvlampa den smarta och snygga inredningsdetaljen som förhöjer käns..
679kr Exkl. moms: 543kr
Varumärke: PR Home
Icon bordslampa 12cm hög i råsilver. En stilren och oerhört häftig lampa som blir riktigt snygg med en dekrotiv ljuskälla och ger en härlig atmosfär i ditt hem eller kontor. Icon bordslampa finns i fyra olika färger - råsilver, råsvart, råmässing och råkoppar. Köp online idag!..
699kr Exkl. moms: 559kr
Varumärke: PR Home
Icon bordslampa 12cm hög i råmässing. En stilren och oerhört häftig lampa som blir riktigt snygg med en dekrotiv ljuskälla och ger en härlig atmosfär i ditt hem eller kontor. Icon bordslampa finns i fyra olika färger - råsilver, råsvart, råmässing och råkoppar. Köp online idag! ..
699kr Exkl. moms: 559kr
Varumärke: PR Home
Icon bordslampa 12cm hög i råkoppar. En stilren och oerhört häftig lampa som blir riktigt snygg med en dekrotiv ljuskälla och ger en härlig atmosfär i ditt hem eller kontor. Icon bordslampa finns i fyra olika färger - råsilver, råsvart, råmässing och råkoppar. Köp online idag!..
699kr Exkl. moms: 559kr
Visar 1 till 11 av 11 ( 1 sidor )