Meny
Din Kundvagn

Konsthantverk AB

Konsthantverk AB

Läs Konsthantverk egna ord...

Vi har tillverkat lampor i närmare hundra år. Inte monterat, utan tillverkat på riktigt. Fräst, borrat, pressat och ytbehandlat. Under ett antal år drev vi till och med ett eget glasbruk i Småland för tillverkning av våra lampglas. Precis som det låter så är en lampa från oss ett riktigt hantverk. Ett hantverk satt i system. Vad menar vi med det? Vi låter den mänskliga handen finnas med där det behövs. Inte som ett självändamål. Det innebär att våra lampor håller en hög kvalitet, utan att de blir olösligt dyra. Med andra ord; tillgängliga för alla. Samtidigt strävar vi inte efter att bli en jätte inom belysnings- branschen, utan vi vill att allt som lämnar oss ska ha en själ. Lampor som du kan leva med länge (vi är riktiga motståndare till slit-och-släng).Vi har en hel kollektion för dig som är konsument. Men vi tar också fram speciella produkter för objektmarknaden. Från gatubelysning på Biblioteksgatan i Stockholm, till tak- belysning på Kennedy Center i Washington.Nu vet du lite mer om oss. Vill du se hur orden tar sig uttryck i handling, så klickar du här.


Lampkompaniet kan ta hem alla konsthantverks lampor, även då vi inte har alla i webshoppen. Hör av dig med vilken din favorit är så tar vi hem den åt dig.Tillverkare: Konsthantverk AB
Strapatz Taklampa Råmässing 67cm påminner nästan om en akrobat i sitt konstnärliga format. Med sina sex ljuskällor sprider Strapatz Taklampa inte bara ett härligt ljus, lampan fångar ögat också! Strapatz Taklampa finns även i svartoxiderat/järn och även i mindre storlek.Köp den redan nu!..
8 999kr Exkl. moms: 7 199kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Kavaljer Taklampa Vit/Råmässing 40cm är en ursnygg lampa med en kupa i matt vit färg i en infattning av rå mässing och vit insida. Kavaljer Taklampa kommer med sin enkla stilfullhet säkert att att lysa upp många hem framöver! Kavaljer Taklampa finns även i färgen svart/råmässing. Köp den redan idag..
3 299kr Exkl. moms: 2 639kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Kavaljer Taklampa Svart/Råmässing 40cm är en ursnygg lampa med en kupa i matt svart färg i en infattning av rå mässing och vit insida. Kavaljer Taklampa kommer med sin enkla stilfullhet säkert att att lysa upp många hem framöver! Kavaljer Taklampa finns även i färgen vit/råmässing. En nyhet! Köp de..
3 299kr Exkl. moms: 2 639kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Kavaljer Taklampa Svart/Råmässing 26cm är en ursnygg lampa med en kupa i matt svart färg i en infattning av rå mässing och vit insida. Kavaljer Taklampa kommer med sin enkla stilfullhet säkert att att lysa upp många hem framöver! Kavaljer Taklampa finns även i färgen vit/råmässing. Den finns också ..
2 799kr Exkl. moms: 2 239kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Hägring Taklampa Råmässing/Glas 30cm är en stilren lampa i klarglas och råmässing som sprider sitt fina ljus i vilket rum och vilken miljö som helst. Hägring Taklampa finns även i borstad mässing.Köp ditt exemplar redan idag!..
4 199kr Exkl. moms: 3 359kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Hägring Taklampa Borstadmässing/Glas 30cm är en stilren lampa i klarglas och borstad mässing som sprider sitt fina ljus i vilket rum och i vilken miljö som helst. Hägring Taklampa finns även i rå mässing. Köp denna speciella lampa idag!..
4 199kr Exkl. moms: 3 359kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Eld 16 Taklampa Råmässing 60cm är en iögonfallande vacker lampa med sina omsorgsfullt välformade trådar i råmässing. Eld 16 Taklampa Råmässing sprider ett behagligt ljus i ditt hem och blir en underbar, omtalad och uppskattad inredningsdetalj som du kommer njuta av i många år framöver.Köp den nu!..
52 999kr Exkl. moms: 42 399kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Edison Vägglampa Råmässing är en vacker lampa i härlig oxicerad mässing. Edison Vägglampa är trots sin enkelhet både funktionell och vacker och kan sprida sitt fina ljus i vilket rum som helst, i vilken miljö som helst. En nyhet! Köp den redan nu! ..
2 249kr Exkl. moms: 1 799kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Strapatz Taklampa Svartoxiderat/Järn 45cm påminner nästan om en akrobat i sitt konstnärliga format. Med sina fyra ljuskällor sprider Strapatz Taklampa inte bara ett härligt ljus, lampan fångar ögat också! Strapatz Taklampa finns även i råmässing och även i större storlek. En rykande färsk nyhet! Köp..
7 199kr Exkl. moms: 5 759kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Strapatz Taklampa Svartoxiderat/Järn 67cm påminner nästan om en akrobat i sitt konstnärliga format. Med sina sex ljuskällor sprider Strapatz Taklampa inte bara ett härligt ljus, lampan fångar ögat också! Strapatz Taklampa finns även i råmässing och även i mindre storlek.Köp den redan nu!..
8 999kr Exkl. moms: 7 199kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Strapatz Taklampa Råmässing 65cm i diameter påminner nästan om en akrobat i sitt konstnärliga format. Med sina fyra ljuskällor sprider Strapatz Taklampa inte bara ett härligt ljus, lampar fångar ögat också! Strapatz Taklampa finns även i svartoxiderat/järn och även i en mindre storlek.Köp den redan ..
7 799kr Exkl. moms: 6 239kr
Tillverkare: Konsthantverk AB
Strapatz Taklampa Råmässing 45cm påminner nästan om en akrobat i sitt konstnärliga format. Med sina fyra ljuskällor sprider Strapatz Taklampa inte bara ett härligt ljus, lampar fångar ögat också! Strapatz Taklampa finns även i svartoxiderat/järn och även i större storlek.Köp den redan nu!..
7 199kr Exkl. moms: 5 759kr
Visar 1 till 12 av 20 ( 2 sidor )
Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.