Meny
Din Kundvagn

Feiss Lampor

Feiss Lampor

Läs om Feiss, en amerikansk lamptillverkare...

VÅR HISTORIA OCH ARV

"År 1955, startade Murray Feiss sitt företag med att sälja ett litet sortiment med porslinsfigurin lampor med sin moders handsydda lampskärmar på. Kräsna kunder eftersökte snart dessa unika lampor av så hög kvalitet.

Nu i mycket större skala, fortsätter Feiss med att hålla på den högsta standards på både material och hantverk. Feisss kulturen fortsätter att vara engagerad med att noga upprätthålla principerna av kvalitet och integritet som definierar företaget. Framgången med Feiss varumärke, tillskrivs grundarens attityd för överlägsen produktkvalitet, ett sortiment med en balans av prisklasser och vårt aldrig sinande engagemang för kundservice."

Feiss Lampor är som ni kan läsa en fröjd för ögat och kommer att vara i många många år. Häng på hållbarhets kulturen och köp en fin lampa från Feiss som kommer att pryda sin plats hos dig och kanske hos dina efterlevande.Det finns inga tillverkare att visa.

Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.