Meny
Din Kundvagn

DEFA Kontors Lampor

DEFA Kontors Lampor

Här hittar du DEFA`s sortiment av kontorsbelysning som vi kan leverera, det mesta redan nästa dag om beställning kommer in innan lunch. Vid större mängd, ring 0372/50225 så kan vi säkert göra något med priset.

Vi är återförsäljare för DEFA, läs om deras värdefulla arbete!

Om DEFA

Vi tror på innovation

DEFA:s mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. De erbjuder produkter och tjänster som förbättrar sättet som människor laddar, förvärmer och skyddar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor, laddar sina elbilar och mycket mer. De strävar efter att utveckla nya fantastiska produkter genom kontinuerliga förbättringar och innovation.

DEFA är ett norskt företag, som startades 1946. De har över 400 anställda på tre kontinenter. Deras produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen.

DEFA´s Vision

1. We believe that we exist to make great products 

2. We believe in continuous improvement and dedication to innovation

3. We believe that deep collaboration drives innovation

4. We believe in the value of simplicity

5. We believe in focusing only on the projects that are truly important to us

Values

Honest

Create trust

Target oriented

Focus on continuous improvement

Innovative

Creative, simple and effective

Committed & Inspired

Dedicated and positiveDet finns inga tillverkare att visa.

Cookie Information
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med webbplatsen. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.